MAMIĆ PROKOMENTIRAO DINAMOVE PROTIVNIKE: / 'Rekao sam da ćemo njih dobiti, morat ćemo biti puno bolji da bismo protiv njih egzistirali'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nakon što je završio ždrijeb, oglasio se na konferenciji za novinare trener i sportski direktor Dinama

14.12.2020.
13:54
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u šesnaestini finala Europske lige igrat će protiv Krasnodara, odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u Nyonu.

Dinamo je kao pobjednik skupine K imao status nositelja, kao i ostalih 11 pobjednika skupina, te četiri najbolje trećeplasirane ekipe iz Lige prvaka. Kao nositelj Dinamo će imati i prednost domaćeg terena, pa će prvi susret 18. veljače igrati u gostima, a uzvrat 25. veljače na stadionu Maksimir. Bit će to zasigurno jako teško gostovanje zbog vremenskih uvjeta u Rusiji, ali i velike udaljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je završio ždrijeb, oglasio se na konferenciji za novinare trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Image
DINAMO DOZNAO PROTIVNIKE U EUROPSKOJ LIGI: /

Čeka ih jako težak zadatak, gostovanje na koje nitko ne želi ići

Image
DINAMO DOZNAO PROTIVNIKE U EUROPSKOJ LIGI: /

Čeka ih jako težak zadatak, gostovanje na koje nitko ne želi ići

Dvije teške utakmice

"Moram priznati da sam dobro tipovao. Rekao sam svojim suradnicima u svlačionici da ćemo dobiti Krasnodar i dobili smo ga. Radi se o momčadi koju sam gledao nekoliko puta ove sezone u Ligi prvaka. Imali su zapaženih utakmica i kvalitetna su momčad. Tamo igra i Marcus Berg kojeg sam trenirao u Emiratima. On zabija golove i jedan je od glavnih igrača", rekao je Mamić odmah nakon izvlačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad ćemo pogledati puno više njihovih utakmica i analizirati, čekaju nas vrlo teške dvije utakmice. Ne znam kad Rusi nastavljaju prvenstvo. Očekujemo utakmicu s veseljem i vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat“, objasnio je Mamić pa se osvrnuo na samu momčad Krasnodara.

"U ruskom prvenstvu ima dobrih ekipa, vidjeli smo jučer utakmicu u kojoj su razmontirali Lokomotiv s 5:0. radi se dobroj momčadi. Dinamo mora biti bolji da bismo egzistirali u dvoboju s Krasnodarom. Krasnodar igra bolji nogomet od CSKA. Imaju više opcija i čini mi se da mogu biti opasniji nego CSKA", zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo