Mamić otkrio veliku vijest s presice u ponedjeljak!

'Neće biti nikakve smjene trenera Ante Čačića! Ako ste me to mislili pitati...', razriješio je Zdravko Mamić najveći misterij presice najavljene za ponedjeljak u Maksimiru.

27.10.2012.
12:49
VOYO logo

Ante Čačić ipak će ostati trener Dinama, zagrmio je Zdravko Mamić na kraju još jednog tjedna u kojem je Dinamo zbrajao novce od Lige prvaka, ali i nove mučne udarce na travnjaku i na tribinama.

Premda su Mamići prije utakmice s PSG-om odlučili javno uputiti kritiku na čudnu taktiku svog trenera, a onda i najavili presicu za ponedjeljak, smjene koju mnogi očekuju neće biti. Tako barem tvrdi čovjek koji vuče sve konce u Dinamu, ali i u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti nikakve smjene trenera Ante Čačića! Ako ste me to mislili pitati... Kod nas nema nikakve krize, nikakve histerije. Naravno da ćemo analizirati i uvijek se pitati je li moglo biti bolje u Ligi prvaka, što se moglo pametnije napraviti. Uvijek će to biti tako, to bismo se pitali taman i da smo polufinalisti Lige prvaka", izjavio je Mamić za Sportske i ukratko ponudio dojam Dinamovih nastupa u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim ništa ne diram, znači da je sve O.K".

Podsjetimo, još jedna antologijska presica najavljena je za ponedjeljak, točno u podne, a prijenos tog 'spektakla' možete pratiti na portalu Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo