MAMIĆ OTKRIO KAKO SU PROPALA DVA VELIKA DINAMOVA TRANSFERA: / Jednog su im preoteli pred nosom, s drugim je nastao veliki problem

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Korejanac je bio na milimetar od Dinama, ali ga je Rubin iz Kazanja oteo 'modrima' pred nosom

10.8.2020.
11:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je ovih dana radio na čak dva velika transfera. Na Maksimir su trebali stići Korejanac Hwang In-beom iz Vancouvera te Argentianc Alan Franco. Hwang je trebao biti nasljednik Nikole More, koji ne prije nekoliko dana dogovorio transfer u Dinamo iz Moskve vrijedan oko 8.5 milijuna eura, a Franco je trebao biti veliko pojačanje u obrani.

Međutim, poslovi su neslavno završili. Korejanac je bio na milimetar od Dinama, ali ga je Rubin iz Kazanja oteo "modrima" pred nosom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Završili smo sve, pa se u zadnji tren pojavio klub koji je ponudio dvostruko više i klubu i igraču. On odlazi u Rubin iz Kazanja", rekao je Zoran Mamić za Sportske novosti. Dinamo je ponudio nešto više od milijun eura, a Rubin je iskrcao 2.5 milijuna eura i nisu morali previše razmišljati.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Trener Dinama Zoran Mamic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Priča s Francom je gotova

Što se Franca tiče, on je čvrsto odlučio doći u Dinamo, ali nastale su velike komplikacije s odštetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Franco je otpao. Oni su stalno mijenjali uvjete, a moram reći i da cifra koja se pojavila u medijima nije točna. Ponudili smo 2,8 milijuna dolara, nismo htjeli više povećavati. Krenuli smo s nižom ponudom, pa smo došli do 2,8, oni su usmeno pristali. Ali, onda se pojavio problem preraspodjele odštete s bivšim klubom, pa s igračem koji ima neki svoj dio. Ima tu još toga, svašta je posrijedi, recimo, za izlazak iz države Argentinci trebaju posebna odobrenja, upitno je i u kakvom je stanju, s obzirom na to da šest mjeseci nije igrao. Puno je stvari utjecalo na takav ishod", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo