MAMIĆ OPET PRIJETI SVIMA: / 'Proteći će mnogo vode rijekom Savom prije nego što netko opet skine Dinamo'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon 11 uzastopnih naslova hrvatskog prvaka nogometaši Dinama prepustili su tron Rijeci koja je prvi put u klupskoj povijesti stigla na sam vrh.

6.6.2017.
10:07
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je prošli tjedan svladala Dinamo i u finalu Hrvatskog kupa (3-1) i ugrabila dvostruku krunu, a Mamić je odmah nakon varaždinskog dvoboja poslao prijeteću poruku svim suparicima - "ovo ste gledali sad i nikad više".

Image
POČELA VELIKA ČISTKA U DINAMU: /

Na popisu za odstrel i jedno ugledno klupsko ime

Image
POČELA VELIKA ČISTKA U DINAMU: /

Na popisu za odstrel i jedno ugledno klupsko ime

'Zašto se naši dosezi minoriziraju?'

"Poruka je bila spontana, ali ja tako iskreno i mislim! Mnogo puta sam iskazao poštovanje i divljenje rezultatu koji je postigla Rijeka. Ljudi u mojoj okolini me gledaju čudno i pitaju jesam li to postao glasnogovornik Rijeke. Međutim, s druge strane, nešto mi nije jasno. Dinamo je uzeo 11 uzastopnih naslova, isto toliko puta igrao je u europskim skupinama, od kojih zadnjih šest godina u Ligi prvaka, a svih tih godina su se ti naši dosezi minorizirali. Postavljam logično pitanje, zašto svi ti našu uspjesi nisu važni, a jedan naslov Rijeke je tako važan", istaknuo je Mamić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je ipak Dinamov savjetnik da je ovo Rijeci prvi naslov u povijesti i da je zato dobio toliko pozornosti.

"Riječani su bili gladni trofeja, prvi put su uzeli naslov, njihov klub je manje reputacije od Dinama ili Hajduka. No sve OK. Koristim priliku još jednom da svim zaposlenicima, rukovodstvu, treneru Keku i igračima od srca čestitam na zasluženo osvojenom prvenstvu. Ipak, proteći će mnogo vode rijekom Savom u budućnosti prije nego što će oni ili bilo tko drugi opet skinuti Dinamo s trona. Osobno sam čestitao predsjedniku Miškoviću i treneru Keku, te ostatku menadžmenta", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo