MAMIĆ ODUŠEVLJEN NOVIM NASLOVOM: / 'Trebali bi pogledati u povijest kako bi našli europski klub koji toliko dugo dominira'

Image

Trener Dinama bio je oduševljen viješću da Rijeka nije uspjela svladati Split u posljednjoj utakmicci 34. kola Prve HNL čime su modri i matematički osigurali naslov prvaka.

1.5.2016.
21:23
VOYO logo

"Velika čestitka svim navijačima Dinama, cijeloj momčadi kao i mojim kolegama u stožeru. Svi smo jako sretni što smo osvojili novi, nevjerojatan jedanaesti naslov prvaka zaredom! Rekao sam već puno puta da je ovo bila jako teška sezona zbog puno stvari, svi smo se jako potrošili, ali silan trud koji je momčad uložila kao i svi oko nje se isplatio jer smo danas dobili potvrdu da smo najbolji. Zaista jesmo najbolji i zaslužujemo ovaj naslov koji nas čini jako ponosnima", rekao je Mamić.

Image

"11 godina je impresivan niz i dobro bi trebali pogledati u povijest europskog nogometa kako bi našli ovakav niz i klub koji toliko dugo dominira. Cijenim Rijeku koja je u usponu, Hajduk je uvijek Hajduk, a liga nam je svake godine sve bolja, no naravno da kao sportaš i Dinamovac vjerujem da će Dinamo i u idućim godinama nastaviti nizati trofeje. Ipak, za početak treba proslaviti ovaj", završio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretni smo i ponosni što smo osvojili naslov prvaka! Za ovo smo naporno radili cijelu godinu i s ponosom možemo pogledati na tablicu koja jasno pokazuje da smo najbolji. Čestitam suigračima kao i našim trenerima i cijelom stožeru, a naravno i svim navijačima koji su bili uz nas ove godine. Dinamo je klub koji priznaje samo trofeje i jako smo ponosni što smo osvojili ovu titulu", poručio je kapetan Dinama Domagoj Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo