Mamić slavodobitno objavio veliku vijest!

Skupština Dinama pretvorila se u još jedan 'historijski' govor Zdravka Mamića. Veliki vođa je skupštinarima slavodobitno objavio da je hrvatski prvak u 2012.

18.2.2013.
21:10
VOYO logo

Dinamovi prihodi su u 2012. godini iznosili 178 miljuna kuna, rashodi 164 milijuna, a čisti dobitak je 14,217,778 kuna. To je zapravo i najveći uspjeh Dinama u prošloj godini, pogotovo ako se uzme da u njega nisu uračunati 'zimski' milijunski transferi Domagoja Vide u kijevski Dinamo (šest milijuna eura) i Matea Kovačića u milanski Inter (15 milijuna eura).

Dugogodišnju politiku rasprodaje igrača i ugleda kluba zbog 'financijske stabilnosti', Mamić je objasnio na svoj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dinamo se masovno učlanuju oni koji imaju zabrane dolaska na utakmice. To vam je sve sprega politike i kriminala, koji svoje centre imaju u Draškovićevoj i ZZD-u, a s njima su povezane i novinarske redakcije. Nikad Dinamo nije bio gažen i protjerivan kao što je u Hrvatskoj. Vlast čini sve da nas uguši! To je kao mafijaška hobotnica, sprega intelektualaca, pete kolone i 'topovske đuladi' koji samo jurišaju! Neće srušiti tri naše svetinje: Obitelj, vjeru i Dinamo", prenose Sportske još jednu solo-dionicu maksimirskog šerifa koji je ogorčen, jer ga je nakon navijača, zaboravio, čini se, i jedan dio vlastitih skupštinara.

"Kad sam vidio da su se skupštini odazvala 53 od 76 članova, došlo mi je da povratim i istog časa dam ostavku! Ali neću, jer to im je možda bio i cilj, da ja odem. Ovako bi najbolje bilo da ti koji ne dolaze daju ostavke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo