'Mamić nema pojma, a njegove priče su pizd.....!'

'Zdravko Mamić nema pojma i ne može pričati o hrvatskim trenerima! On mora stajati u stavu mirno pred svima njima.

10.12.2011.
13:51
VOYO logo

U Maksimiru očito ne misle donijeti brzu i ishitrenu odluku o treneru koji će naslijediti Krunoslava Jurčića.

Prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić u petak se još jednom ispričao navijačima te napomenuo kako ga zatrpavaju trenerskim ponudama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ipak može donijeti zadovoljstvo. Ne biste vjerovali, ali ne postoji trener na svijetu koji se nije ponudio Dinamu. No, sad treba vidjeti kakve su ambicije pojedinih trenera, poklapaju li se s našima, je li im ambicija stvaranje i rad ili samo prikupljanje novca. Delikatan je posao odabrati novog trenera. Imamo tri-četiri domaća trenera - Cico Kranjčar, Josip Kuže, Ćiro Blažević, Branko Ivanković. To su oni koji mi padaju na pamet, o kojima klub i nogometni svijet imaju pozitivno mišljenje. A jesu li rješenje oni ili neki stranac, ne znam", izjavio je Mamić, dok se Kuže, koji je nakon Jurčićeve smjene prvi rekao kako bi se vratio u Dinamo, naljutio na Maminja.

"Prijatelji i kolege su me savjetovali da to ne činim, da ne izlazim u javnost. Ali, moram, nisam to mogao otrpjeti! Kazali su mi svi da to nije pametno, ali što je previše, previše je. Bez obzira što sam zainteresiran za mjesto trenera Dinama, i bez obzira hoću li biti izabran ili ne, kazat ću ovo: Zdravko Mamić nema pojma i ne može pričati o hrvatskim trenerima! Mamić mora stajati u stavu mirno pred svim hrvatskim trenerima! Ove njegove priče da mu treba 'Atila, bič Božji' su, oprostite na izrazu, pizdarije! Čiste gluposti. Ne može se na taj način birati trener. To su neka prošla vremena. Priče o motivaciji, disciplini, urednosti obavljanja posla, boravka na stadionu cijeli dan i 'fantastičnim radnicima’ totalno su bez veze. Dinamo mora imati trenera koji zna napraviti igru, izgraditi igru, koji ima znanje. A takvih trenera ima u Hrvatskoj", izjavio je Kuže Sportskim novostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oprostite što se ne javljam. Nadam se da razumijete moju želju da ovaj period preživim sam, bez prisutnosti u javnosti. Hvala", dio je poruke koju je poslao smijenjeni trener Dinama Kruno Jurčić. (Vlm)

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo