Mamić: 'Ne znam kome sve ovo treba'

Nogometaši Dinama s mnogo su optimizma otputovali u Helsinki na prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka koja se igra u srijedu u 18 sati.

26.7.2011.
15:56
VOYO logo

Dinamo je na u Helsinki put otišao bez Ivana Tomečaka koji je ozlijeđen.

"Ima veliki hematom na nozi, stanje se nije popravilo nego pogoršalo i zato nije putovao s nama", kazao je trener Kruno Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve to nije umanjilo vjeru u uspjeh već na prvoj utakmici s Fincima.

"Idemo s ponosom i optimizmom, suparnik nam je dosta velika nepoznanica, ali ako želimo ostvariti cilj, a to je Liga prvaka, onda nemamo o čemu razmišljati nego ući hrabro i odlučno te napraviti dobar rezultat. Umjetna trava ne bi smjela biti problem pa igrali smo dvije utakmice s Red Bull Salzburgom, jednu dobili 4:3, jednu igrali 1:1. Igramo tehnički dotjeran nogomet. Zadovoljan sam Dinamovom igrom dosad, nikad nismo imali kraće pripreme i ne može se govoriti o pravoj formi i standardizaciji momčadi. Što dulje budemo trajali, Dinamo će biti bolji, a možemo biti bolji. U Helsinkiju bih bio zadovoljan kad ne bismo izgubili, a zabili gol ili više njih, no iskreno se nadam pobjedi", kazao je Zdravko Mamić i odbacio priče o pojačanjima, koje su ga zasmetale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kome to treba, prvo Raul, a sad ovaj Francuz za kojeg nisam čuo ni ja niti netko oko mene. Nikad ne reci nikad da netko neće doći, ali nepotrebno je, ne vidim na kojoj poziciji možemo kupiti pojačanje, možemo možda nekog mladog igrača. Da bi netko bio pojačanje u današnjoj momčadi, teško je, takav bi koštao deset do 15 milijuna eura".

Navodno će biti 500 navijača Dinama u Helsinkiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veseli me, to su naši ljudi iz Skandinavije, puno će nam značiti podrška".

Na Bilićevu širem popisu našli su se i igrači Dinama kao Sammir, Krstanović, Kelava...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu iskazati neko posebno oduševljenje, svi ti igrači trebali bi biti među 18 reprezentativaca. Nikad se nije dogodilo da Dinamo ima ovakvu momčad, da suvereno gazi u Hrvatskoj, da ima ozbiljne nastupe u Europi, a niti jedan igrač nije u 11".

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107250443006 arti-201107250984006 arti-201107230326006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo