Mamić 'napalio' Slovence koji najavljuju šok

'Pritisak nas neće sputati, može nam samo dati krila.

28.8.2012.
10:34
VOYO logo

Stigao je veliki dan za Dinamo i sve njegove navijače. Modri će nakon pobjede 2:1 u prvom susretu 4. pretkola Lige prvaka na stadionu Ljudski vrt u Mariboru pokušati izboriti pozitivan rezultat i tako drugu godinu zaredom izboriti mjesto među nogometnom elitom.

No, Slovenci imaju drukčiji plan. Nakon što su Badeljevim autogolom kući ponijeli gol iz gostiju, u redovima Maribora vjeruju da će uz pomoć rasprodanog stadiona šokirati hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su trenuci za koje se prolijeva zadnja kap znoja. Pobijedit ćemo, a igrači će za taj podvig biti bogato nagrađeni te će između sebe podijeliti dva i pol milijuna eura", izjavio je sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič, dok je trener Darko Milanič dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morat ćemo biti odlični, pametni i aktivni kako bismo neutralizirali protivnikove kvalitete. Pritisak nas neće sputati, može nam samo dati krila. Mamić je izjavom da će nas pregaziti kao plitak potok htio probuditi svoje igrače, a motivirao je nas", kazao je Milanič.

U redovima Dinama, naravno, vlada optimizam i vjera u pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priželjkujem dobru utakmicu, dostojnu play-offa Lige prvaka poslije koje ćemo stisnuti ruke i Mariboru poželjeti da budu bolji u Europskoj ligi nego prošle sezone, a oni nama isto u Ligi prvaka. Jasno je da želim nastavak niza nepobjedivosti, igramo jako dobro i imamo pravo vjerovati u nastup u Ligi prvaka. Mislim da će oni čekati gol koji bi ih odveo dalje i neće previše mijenjati. Ne bih htio da me se pogrešno shvati jer zaista cijenimo Maribor, ali nije toliko bitno kako će oni igrati jer Dinamo je taj koji ne zna igrati drugačije nego dominirati. Tako ćemo i u ovoj utakmici tražiti dominaciju i prilike odnosno pogotke kroz igru", kazao je uoči utakmice trener Dinama Ante Čačić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo