Mamić napadača Dinama prodaje Partizanu?!

'Napišite da je Krstanović u Partizanu', izjavio je predsjednik Partizana Dragan Đurić novinarima kazavši im da boravi u Zagrebu i zbog kupovine 'otpisanog' napadača Dinama Ivana Krstanovića.

22.8.2012.
14:42
VOYO logo

Srpski Sportski žurnal je objavio da je predsjednik Partizana Dragan Đurić došao u Zagreb pogledati prvi susret 4. pretkola Lige prvaka između Dinama i Maribora, ali i, tvrdi čelnik beogradskog kluba, sa Zdravkom Mamićem dovršiti posao oko kupovine napadača Dinama Ivana Krstanovića koji je 'crno-bijelima' bio zanimljiv još dok je igrao za Zagreb.

Beogradski novinari su ga pitali što radi u Zagrebu te traži li možda pojačanje za Partizan, spomenuli su mu Krstanovića i napadača Maribora Brazilca Tavaresa, a on im je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima i treći, ali napišite da je Krstanović u Partizanu", izjavio je Đurić, a na pitanje odakle Partizanu novac za napadača odgovorio da je klub 1,8 milijuna eura u plusu.

Podsjetimo, Krstanović je u Dinamo stigao prošlog lipnja iz Zagreba kao prvi strijelac hrvatskog prvenstva, a Mamić ga je platio oko milijun i pol eura. Valja napomenuti da Đurić loše kotira kod navijača Partizana te da dobar dio srpske javnosti smatra da predsjednik Partizana 'priča bajke' i ne vjeruje da će se ovaj transfer ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo