Mamić priznao tužnu realnost nakon potopa

'Čestitam PSV-u, očitali su nam lekciju kako se igra nogomet.

7.11.2013.
21:58
VOYO logo

"PSV koji se vrlo dobro držao i kontrolirao loptu iskoristio je našu neorganiziranost, prije svega u veznom redu, gdje smo puno lutali, te zabio dva zaslužena gola. Lima je večeras igrao umjesto Leke jer smo znali da igrači PSV-a imaju brzu kombinatornu igru i brze igrače, a dodatni je razlog bio i težak i brz teren", kazao je sportski direktor DinamaZoran Mamićnakon poraza u Eindhovenu.

"PSV je bio puno bolji nego u Zagrebu, a mi nismo odigrali prvo poluvrijeme kako smo se dogovorili. Curilo je sa svih strana i zasluženo su pobijedili. Nažalost, nemamo nikakve šanse za proljeće u Europi, moramo se sada pripremiti za pobjede u prvenstvu, da se bodovno udaljimo od ostalih klubova i da osvojimo prvenstvo. Zelenika je bio na nivou, dobro je igrao, a da on nije bio raspoložen, možda bi poraz bio još veći", priznao je nakon utakmice veznjak Dinama Domagoj Antolić, dok je njegov kolega Ivo Pinto za klupske stanice dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan sam. Htjeli smo pobijediti, ali nismo dobro igrali. Moramo sada gledati naprijed. Kad gubiš, a želiš pobjedu, logično je da ćeš se trgnuti u nastavku utakmice. Pričali smo međusobno i s trenerom na poluvremenu, ali nakon drugog pogotka sve je praktički bilo riješeno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo