Mamić ludi zbog milijunskog propusta Dinama!

Svoj poznati monolog održao je nakon subotnje utakmice Splita i Dinama na Parku mladeži i Zdravko Mamić.

1.11.2014.
19:31
VOYO logo

Mamić je prvo prosuo svu silu komplimenata na račun mladog Splitovog ofenzivnog veznjaka Marka Roga.

"Rog je čudesan igrač, njime sam impresioniran. Dugo se u hrvatskom nogometu nije pojavio takav talent. Ne znam što su radili ovi moji što ih plaćam, a nisu vidjeli Roga. Da mogu kupio bih ga ujutro, ali ljudi iz Splita su lukavi. Saslušali su me sve što sam im rekao u poluvremenu, ali neće ni da razgovaraju o tome. Sa njima imam loša iskustva jer sam bio spreman dati pet milijuna eura za Rebića pa su me odbili. S Rebićem su braća Žužul napravili odličan posao, a mogli bi to ponoviti i sa Rogom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećanje o deset Dinamovih naslova prvaka sve je bliže ostvarenju.

"Naš prvi cilj je hrvatska Decima, da uđemo u povijest. Izazov mi je da u sljedećih 10 godina budem jednako uspješan, kada bih znao da će se to dogoditi, ostavio bih se nogometa. Dinamo mora postati konkurentniji u Europi, za to nam treba jači Hajduk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić već godinama ne skriva da je on gazda hrvatskog nogometa, pa je tako ponovno najavio i dolazak hrvatske reprezentacije u Split.

"Ne postoji nitko u HNS-u tko je protiv toga da Hrvatska igra u Splitu. Nitko u Zagrebu ne razmišlja o Hajduku. Ja ne spavam zbog Rijeke, sada neću spavati zbog ovog sjajnog Marka Roga. To je moja briga. Neka navijači i Torcida sjednu za stol i kažu da žele Hrvatsku u Splitu, mi ćemo doći. Dokazat ću vam da sam najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa, borit ću se rukama i nogama da reprezentacija dođe na najljepši hrvatski stadion. Ovdje je publika čudesna, ali navijači ne mogu reketirati klubove. Nije Mamić 317 puta kažnjen od strane UEFA-e, Hajduk je valjda 1000 puta kažnjen od HNS-a zbog navijača. Meni ne pada na pamet raditi ono što radi Brbić i društvo. Nema institucije kojoj se nisu obratili da bi prokazali hrvatski nogomet. Neka se maknu iz Hajduka jer nisu sposobni, onda treba sjesti za stol i dogovoriti se za dobrobit našeg nogometa", otkrio je Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo