Mamić dobio novi šamar, ovaj put ste mu ga opalili vi!

Zlatko Canjuga, jedan od omraženijih likova u maksimirskoj povijesti, u anketi portala Sportski.net odnio je uvjerljivu pobjedu ispred Zdravka Mamića.

27.12.2011.
9:51
VOYO logo

Zdravko Mamić je svojevremeno predsjedniku Dinama na odlasku Zlatku Canjugi prijetio kako će ga vući po Trgu bana Jelačića i "nabijati nogom u debele guzičetine", a sada je dočekao dan kada je Caki postao veći od njega i pobijedio ga, barem na 'papiru'.

"Mamić mora otići iz Dinama, iz HNS-a, potpuno iz nogometa! Nema nezamjenjivih, pa Canjuga je bio uspješniji predsjednik i veći gospodin od Mamića", izjavio je prije koji dan Dario Šimić na račun Dinamovog izvršnog predsjednika i tako mu pokvario blagdanski ugođaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom tekstu postavili smo vam pitanje "Tko je veći predsjednik Dinama?", a 77% vas (anketa je imala preko 6.700 glasova) je umjesto Mamića izabralo Zlatka Canjugu, svojedobno jednog od omraženijih maksimirskih likova.

Oni koji su devedesetih godina pohodili utakmice u Maksimiru sjetit će se žestoke policijske represije, oduzimanja Dinamovog znakovlja na ulazima u stadion i drugih brojnih problema navijača Modrih, uglavnom režiranih u kabinetu pokojnog predsjednika Franje Tuđmana kojem je Canjuga bio desna ruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzevši sve to u obzir, Mamićev poraz od Canjuge i nije baš mala stvar i pitanje je kako će djelovati na njegov ego.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo