LIJEP KOMPLIMENT: / Pep predvidio velike karijere dvojici dinamovaca

Image

Peti poraz u svojoj šestoj utakmici u skupini F nogometne Lige prvaka upisala je Dinamova momčad. Ovaj puta od Bayerna koji je na Maksimiru slavio 2-0.

9.12.2015.
23:55
VOYO logo

Njemački prvak, iako u znatno oslabljenom sastavu, nije imao većih problema stići do pobjede i tako svojim petim trijumfom zaključiti posao igranja u fazi po skupinama koju su prošli i prije ove srijede. Dinamo se, pak, već ranije oprostio od Europe, a ove sezone učinio je to uz omjer od jedne pobjede (Arsenal) i pet poraza uz razliku pogodaka 3-14.

Bayern zasluženo

Susret je ovako prokomentirao trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Bayernu na zasluženoj pobjedi. Meni je žao što nismo zabili i zakomplicirali utakmicu. Imali smo fantastične šanse, a protiv ovakvih momčadi nema puno takvih prilika i treba ih iskoristiti. Oni imaju 'ubojicu' Lewandowskog koji to radi. Bili smo disciplinirani, dobro smo odigrali, stvorili dosta šansi protiv, uz Barcelonu, najbolje svjetske momčadi."

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

SPEKTAKULARNI OKRŠAJ: Evo kako je izgledala velika večer u Maksimiru

Image

SPEKTAKULARNI OKRŠAJ: Evo kako je izgledala velika večer u Maksimiru

U detaljnijem seciranju svoje momčadi Dinamov trener pohvalio je izvedbu golmana Eduarda, a potom i Goncala i Ćorića o kojem je rekao da je pokazao puno dobrih stvari, da je na trenutke bio zaigran, ali i da je njime, kao i ostatkom momčadi, zadovoljan.

Pamti se rezultat

U rezimeu napravljenog u Ligi prvaka zaključio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je nakon pet poraza reći da sam zadovoljan, no nekim smo utakmicama ipak zadovoljni. Pamti se rezultat, ne igra. Uvjeren sam da je ova mlada ekipa puna potencijala."

Kapetan Domagoj Antolić nadovezao se na trenera Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo dobru utakmicu s četiri, pet dobrih prilika protiv jakog Bayerna. Zadovoljni smo i cijelom sezonom u Ligi prvaka premda možemo žaliti za nekim bodovima koje smo mogli, no nismo osvojili. Bilo je ovo iskustvo više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bavaraca Josep Guardiola ovako je opisao viđeno:

"Obje momčadi imali su svoje šanse, mi smo svoje iskoristile, Dinamo nije. Čestitam svojoj momčadi ne samo na ovoj utakmici već i cijeloj sezoni dosada", rekao je Pep pa je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki komplimenti mojim igračima na borbenosti i zalaganju, pokazali su kvalitetu. Znao sam da Dinamo ima vrlo mladu momčad, a Ćorić i Pjaca su iznimno talentirani i sigurno će napraviti velike karijere. Nisam se previše zabrinjavao nakon prvog poluvremena bez golova, ali sam u svlačionici tražio od mojih igrača da zabiju gol", kazao je Guardiola, koji se nije izjasnio koga bi htio u osmini finala. "Respektiram sve suparnike, ali meni je najvažnije da su moji igrači zdravi", zaključio je.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo