Tajna velikog Hajdukovog preokreta bila je jedna jedina presica!

Hajduk u srijedu čeka europska utakmica godine, okršaj s Dnjiprom u zadnjem pretkolu Europa lige.

18.8.2014.
13:08
VOYO logo

"Svi znamo da nas čeka jedna jako teška utakmica u Kijevu jer je protivnik jako kvalitetan i ima vrhunske pojedince, pogotovo u napadu. To su sve igrači od 10, 15 milijuna eura, i mi kao stoperi znamo da moramo odigrati maksimalno koncentrirano i sto posto da bi izvukli što bolji rezultat. Sigurno da je lijepo zabiti gol u gostima, ali mi ćemo se truditi da napravimo možda i bolji rezultat. No, moramo dati sto posto i odigrati najbolju utakmicu sezone", rekao je kapetan Mario Maloča i upozorio na najopasnijeg igrača Dnjipra, Jevhena Konopljanku, kojega želi dovesti Liverpool.

"Svi znamo da je Konopljanka njihov najbolji igrač i čim ga traži Liverpool jasno je o kakvom igraču se radi. Neke informacije govore da je možda ozlijeđen, ali to još nije službeno potvrđeno", izjavio je Maloča pa progovorio i o napadu ukrajinske momčadi koji predvodi bivši hajdukovac Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikola kalinić je najbolji napadač s kojim sam imao čast igrati, i sigurno je da će nam on biti najveća prijetnja, ali morat ćemo ga zaustavit'. Nije da se on i ja nešto čujemo, ali vidjeli smo se ovdje kad je bila pauza. Za mene je on odličan igrač i kad sam ja tu kretao kao junior, bilo nam je svima tu lakše igrat' kada on zadržao loptu u napadu, a sada je sigurno i napredovao. Odličan igrač i odličan čovjek", izjavio je Maloča i otkrio koja je tajna Hajdukovih sjajnih igara u posljednjim utakmicama.

//www.youtube.com/embed/M0TdtJ_I0rA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona presica našeg trenera prije uzvratne utakmice sa Šahterom je stvarno puno toga promijenila, on nas je motivirao jako i svima nam je bilo drago što je javno rekao da vjeruje u nas i da vjeruje u naš prolaz. Sigurno da je javnost u to gledala s puno sumnji, ali mi u svlačionici smo stvarno disali kao jedan i ta pobjeda je sve okrenula nabolje. Sada igramo dobro, zabijamo puno golova, Maglica, Gotal i Kouassi igraju odlično i onda je i nama u obrani puno lakše", rekao je Maloča i otkrio još jednu stvar o Tudoru:

"Svi znamo kakav je trener i ako se netko jednu utakmicu opusti i odigra lošije, završit će na klupi. Ja mislim da je to i bolje za sve nas jer onda dajemo 200 posto i na treningu i na utakmici, a samim time dolaze i bolji rezultati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte što je su još rekli Maloča i Milović uoči Hajdukove utakmice godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo