MALO KOJI HRVATSKI TRENER SE USUDI OVAKO GOVORITI: / Strateg Slavena uvjerava - 'Prva HNL nije regularna'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Slaven se na teren vraća prvi put nakon tri tjedna jer su tek nedavno izašli iz samoizolacije

20.11.2020.
14:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U subotu, u 12. kolu Prve HNL, nogometaši Slaven Belupa u 17:05 na svom terenu dočekuju Hajduk. Hajduk u Koprivnici broji tek jednu pobjedu u posljednjih šest utakmica i bit će to za njih novi veliki test, ali bit će i za Slaven koji je na svom terenu gotovo uvijek u velikoj prednosti.

Utakmicu je najavio i trener Slavena, Tomislav Stipić, a tvrdi kako su oni kod kuće favoriti. "Tradicija je dio prošlosti. Od nje se ne živi i nije garancija za budućnost. U Koprivnici smo uvijek favoriti, bez obzira na to tko je protivnik. Uvijek se u našoj kući osjećamo dovoljno jaki, stabilni i spremni za svaki izazov. U subotu ćemo učiniti sve da to i dokažemo", rekao je Stipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

19.09.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 05. kolo, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Trener Slaven Belupa Tomislav Stipic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Kaže prvenstvo nije regularno

No, Slaven se na teren vraća prvi put nakon tri tjedna jer su tek nedavno izašli iz samoizolacije zbog toga što su im oba fizioterapeuta dobila koronu. Na tu temu Stipić je imao štošta za reći, a na koncu je ustvrdio kako je Prva HNL, zapravo, neregularna.

"Još jedan u nizu prekida ove sezone zbog koronavirusa je potvrda više da je ovo prvenstvo, po meni, dobilo pečat na kojem piše: Neregularno. Ne samo mi, svi se klubovi u nogometu nalaze u nenormalnoj situaciji, s nejasnim kriterijima i neodrživim planovima. Ne želim kukati, ali za mene je ova sezona već sada neregularna. Dečki se vraćaju kao domine kockice, jedan za drugim u trening. Pokušavamo ih uklopiti, obradovati, oraspoložiti, ujediniti i naravno mentalno i fizički pripremiti za subotu", izjavio je Stipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će protiv Hajduka, koji se pod Borom Primorcem malo uspio podići?

"Mi ćemo se kao krpelj uhvatiti za Hajduk i nećemo popuštati. Teška je utakmica pred nama jer se teško pripremiti za Splićane. Sve što rade prema naprijed temelje na individualnosti i spontanosti igrača. Idu na energiju i silu i zato ćemo za ostvarenje našeg konačnog cilja morati tijekom svih 90 minuta pobjeđivati u duelima jedan na jedan", zaključio je trener Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo