KONFERENCIJSKA LIGA / Majer i Ćaleta-Car odigrali solidne utakmice. Marseille jedva svladao Basel, Rennes doživio težak poraz

Image
Foto: Profimedia

Leicester je na domaćem terenu svladao Rennes s 2-0

10.3.2022.
23:27
Profimedia
VOYO logo

Najuzbudljivija prva utakmica osmine finala Konferencijske lige odigrana je u Eindhovenu, a PSV i FC Kopenhagen su remizirali u dvoboju s čak osam pogodaka (4-4).

Gosti su vodili 1-0, 3-1 i 4-3, ali doma ipak nisu odnijeli pobjedu. Izdvojimo da je kod domaćina dvostruki strijelac bio Gapko, dok je kod gostiju dva pogotka dao Pep Biel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester je na domaćem terenu svladao Rennes s 2-0. Vodio je domaćin od 30. minute kada je strijelac bio Albrighton i minimalnih 1-0 je stajalo sve do sudačke nadoknade kada je Iheanacho u 93. zabio za ipak lijepih +2 Leicestera prije uzvrata. U redovima francuskog prvoligaša Rennesa hrvatski nogometaš Lovro Majer je zaigrao od 64. minute, a SofaScore mu je dodijelila prosječnu ocjenu od 6.7.

Domaću pobjedu je upisao i Marseille, ali na uzvrat nosi jedan gol plusa. Pobijedio je Marseille s 2-1 Basel, a oba gola je za domaćina postigao Milik. Nadu Baselu donio je Esposito koji je u 79. minuti postavio konačan rezultat. Cijelu je utakmicu za Marseille odigrao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car i dobio je solidnu ocjenu 7.0 prema SofaScoreu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo