MADRIDSKI MEDIJI 'NAGAZILI' ZIDANEA: / 'Valjda je ovo zadnji put da je izostavio Modrića u ključnoj utakmici'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Kontroverzna odluka Realova trenera Zinedinea Zidanea da u utakmici protiv Villarreala odmori hrvatskog nogometaša Luku Modrića tema je kojom se intenzivno bave španjolski mediji.

22.9.2016.
14:07
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Madriđani su u petom kolu Primere na svome stadionu Santiago Bernabeu odigrali samo 1-1 protiv Villarreala, a na terenu je bio vidljiv Modrićev izostanak. Španjolcima nije toliko sporno što je Zidane odlučio dati odmor Modriću, ali ih čudi da se to dogodilo protiv jedne od najjačih momčadi u ligi.

Image
NEMA MODRIĆA, NEMA BODOVA! Navijači jasni: /

'Luka je najvažniji igrač Reala'

Image
NEMA MODRIĆA, NEMA BODOVA! Navijači jasni: /

'Luka je najvažniji igrač Reala'

Kovačić previše sramežljiv

"Francuz je malo previše izazivao sreću izostavljajući potpuno spremnog Modrića i za to je platio cijenu. Realu su nedostajala probojnost i dodavanja hrvatskog maestra, a rezultat su dva izgubljena boda. Iako je razumno da Zidane svome 31-godišnjem veznjaku povremeno da odmor, okršaj protiv prošlosezonske četvrte momčadi lige nije ni mjesto ni vrijeme za to, posebno kad se uzmu u obzir najave da je prvenstvo ove sezone prioritet klubu. U najgorem slučaju, Modrić je trebao biti na klupi kao opcija za zamjenu u slučaju da se stvari ne budu razvijale kako treba", piše u svome komentaru dnevni list Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića je na terenu zamijenio reprezentativni kolega Mateo Kovačić, ali to se nije pokazalo idealnim rješenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uza svu njegovu sposobnost driblinga i kontrole lopte, 22-godišnjaku su nedostajale vještine njegova sunarodnjaka u kreaciji. Bivši igrač Intera kao da pati od sramežljivosti kad ima priliku poslati dugačku loptu suigračima i umjesto otga se odlučuje za najjednostavnija i najkraća dodavanja. Iako je takav pristup koristan u određenim situacijama, ne pomaže kad pokušavate izbaciti iz ravnoteže suparnika koji igra na bod", dodaje Marca.

Trebao je biti na klupi

Autor ističe da se, bez Modrića, Realova igra svodila na bezbrojne centaršutove koji su bili lagan zadatak za obranu Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je miljenik Bernabeua bio na klupi, mogao je odigrati 20 ili 30 minuta u kojima bi pomogao Realu da torpedira Žutu podmornicu i kompletira preokret. Uz pretpostavku da Zidane želi najbolje igrače imati svježe za dvoboj Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, zar ne bi nadolazeća utakmica protiv Las Palmasa, tri dana prije puta u Njemačku, bila bolji izbor za odmaranje Modrića? Realovi navijači nadaju se da je ovo posljednji put da je Francuz izostavio Modrića u ključnoj utakmici ove sezone", zaključak je madridskog dnevnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo