MADRID GORI ZBOG BALEA: / Navijači i mediji ga razapinju, stigao im neočekivani odgovor od Zidanea i Reala

Image
Foto: AFP

Velšaninu će ovo teško biti oprošteno

20.11.2019.
16:59
AFP
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Walesa u utorak je izborila nastup na Europskom prvenstvu nakon što je u izravnom obračunu za plasman u Cardiffu slavio protiv Mađarske s 2-0 golovima Aarona Ramseya. Velšani su u 15. minuti stigli do vodstva, a Ramsey je pogodio glavom na dodavanje Garetha Balea. U 47. minuti veznjak Juventusa Ramsey se pretvara u velškog junaka svojim drugim golom postignutog iz gužve nakon slobodnog udarca s lijeve strane.

Odgovorio Mijatoviću

Nakon utakmice krenulo je veliko slavlje u Cardiffu, a na njemu se najviše istaknuo detalj s Baleom u glavnoj ulozi. Njega je, naime, nedavno kritizira bivši nogometaš Kraljevskog kluba, Crnogorac Predrag Mijatović koji je u kolumni napisao da su 30-godišnjaku posloženi prioriteti tako da mu je na prvom mjestu Wales, na drugom golf, a tek na trećem Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice protiv Mađarske Bale je pozirao sa zastavom na kojoj je ispisano “Wales. Golf. Madrid. U tom redoslijedu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano navijači i Madriđanima bliski mediji pobješnjeli su na Balea, međutim iz kluba im je stigao hladan tuš.

"On je naš najbolji igrač i još će puno toga pružiti klubu", riječi su neimenovanog dužnosnika Reala čije riječi prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također poručeno je navijačima da ga neće u siječnju prodavati jer smatraju da će im biti od velike važnosti u preostalom dijelu sezone.

Nadalje, Marca je objavila i da ga Zinedine Zidane ne namjerava kazniti. Želi mir u svlačionici zna koliko bi kaos mogao naštetiti ambicijama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo