MI SE NADAMO DA ĆE BITI VATRENI / Ma nije moguće da će to biti oni? Superračunalo prognozirali tko će osvojiti Svjetsko prvenstvo u Kataru

Image
Foto: Profimedia

U obzir su uzeti razni parametri, kao što su forma i kvaliteta igrača, raspored u skupini, pozicija na FIFA-inoj ljestvici

28.10.2022.
8:09
Profimedia
VOYO logo

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počinje za nekoliko tjedana, a uoči početka Englezi su odlučili iskoristiti superračunalo kako bi prognozirali tko će biti novi prvak svijeta.

U obzir su uzeti razni parametri, kao što su forma i kvaliteta igrača, raspored u skupini, pozicija na FIFA-inoj ljestvici i na temelju toga je računalo predvidjelo kako će prvak biti - Argentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina bi prema predviđanju u finalu trebala igrati protiv, pazite sada, Portugala! Argentina je i prema kladionicama veliki favorit, u sjajnoj su formi od 34 utakmice bez poraza i imaju vrlo laganu skupinu na SP-u. U skupini C igraju protiv Saudijske Arabije, Meksika i Poljske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi favoriziraju Argentinu baš zbog toga što je ovo Lionelu Messiju posljednja šansa da osvoji Svjetsko prvenstvo, jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri, a trenutno je on ponovo u vrhunskoj formi i dodatno je brusi za Mundijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo