MA NIJE MOGUĆE DA ĆE BAŠ TAMO ZAVRŠITI: / Cristiano Ronaldo dobio pozivnicu kultnog kluba - 'Bilo bi najbolje da dođe'

Image
Foto: Profimedia

'Igrao sam s njim, dobro znam da je baš on najbolji na svijetu i uvijek su mu otvorena vrata ovog kluba'

10.6.2020.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Vjerovalo se da će se, prema mnogima ponajbolji nogometaš u novijoj povijesti, Portugalac Cristiano Ronaldo, vjerojatno skrasiti u Juventusu i tamo odigrati do mirovine, ali možda se stvari ipak promijene.

Naime, kako je Ronaldo i sa svojih 35 godina i dalje u vrhunskoj formi, zabija i asistira i praktički nosi taj Juventus do naslova prvaka, tako za njim, bez obzira na godine, i dalje postoji interes. Engleski su mediji objavili kako će, pazite sada, Ronaldo možda nastaviti karijeru u redovima Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je stvoren u Manchester Unitedu, tamo je stekao slavu, s njima je prvima osvojio sve, a na koncu ga je klub prodao u Real Madrid s kojim je više puta ispisivao i vlastitu i klupsku povijest.

Image
Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

Cristiano Ronaldo

'Prirodno je da se vrati'

Dakle, Ronaldo ponovo u Manchesteru? Čini se pomalo nemogućim jer Crven vragovi trenutno "pikiraju" nekolicinu mladih zvijezda poput Jadona Sancha i Ansua Fatija, ali njihov trener Ole Gunnar Solskjaer tvrdi da bi vrlo rado vidio Ronalda u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto ne? Igrao sam s njim, dobro znam da je baš on najbolji na svijetu i uvijek su mu otvorena vrata ovog kluba, kluba koji ga je stvorio. Oblikovao ga je ovaj ambijent, tu je naučio kako biti najbolji, najpriprodnije bi bilo da se vrati u svoj klub", rekao je Solskjaer.

Kakav je, Ronaldo možda i pristane doći u Manchester. Bio bi sigurno glavna zvijezda, što je vrlo važno za njegov ego, a klub bi s njim, nedvojbeno, postao znatno konkurentniji. Kada su u pitanju financije, ako si ga netko može priuštiti, onda je to Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo