'MA KAKAV BACCA, PREFERIRAM HRVATA': / Istinska talijanska legenda oduševljena Vatrenim

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Velikan talijanskog nogometa Paolo Rossi nahvalio je hrvatskog napadača Nikolu Kalinića, proglasivši ga boljim od Milanove prve špice Carlosa Bacce.

22.9.2016.
9:15
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Iako je Kolumbijac daleko bolje otvorio novu sezonu i u pet kola Serije A postigao isto toliko pogodaka, za razliku od Kalinića koji na kontu ima samo jedan, legendarni Rossi ipak smatra da je hrvatski reprezentativac i član Fiorentine bolji igrač.

'Igra za momčad'

"Kalinić? Volim ga jer je moderan napadač koji igra učinkovito i zabija golove. Između njega i Bacce, uvijek ću izabrati ovog prvoga. Jedan sudjeluje u izgradnji igre, a drugi igra samo za golove. Osobno, preferiram napadače koji igraju za momčad i zato prednost dajem Hrvatu", istaknuo je u razgovoru za Radio Toscana čovjek koji je Italiju predvodio do naslova svjetskog prvaka 1982. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je prošlu sezonu završio s 12 golova u talijanskom prvenstvu, a aktualnu je otvorio ipak nešto slabije. U prvom je kolu zabio 'utješni' pogodak u porazu od Juventusa (1-2) i otada nije bio strijelac. U srijedu je na gostovanju kod Udinesea (2-2) ušao u igru u 61. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo