Presmiješno: Dinamovci imaju 'pravi' alibi za Kantridu!

Nogometaši Dinama žalili su se nakon remija (0:0) na Kantridi, ali ne samo zbog izgubljenih bodova, nego i zbog teških vremenskih uvjeta u kojima su morali igrati. U Rijeci je bilo 40 stupnjeva.

29.7.2013.
10:22
VOYO logo

"Nisam stvarno dugo igrao u ovakvim okolnostima; najteža utakmica otkako sam u Dinamu. Ne zbog Rijeke nego zbog vremena, svima nam je bilo jako teško. Bili smo dosta bolja momčad, stvorili niz prilika i mogli lako dobiti utakmicu, ali na koncu možemo biti zadovoljni remijem i okrećemo se sljedećoj utakmici koja je već u utorak", rekao je Said Husejinović.

Jerko Leko nije poput Saje bio zadovoljan remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme je bilo stvarno jako vruće, ali već smo tu trebali riješiti utakmicu jer smo stvorili niz dobrih prilika. U nastavku je bila ravnopravnija utakmica, ali na koncu mislim da smo mi ti koji možemo žaliti za pobjedom", kazao je branič Dinama.

Vratar Oliver Zelenika dobro je odradio posao u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo nikakve treme, zašto bi bilo? Ekipa me dobro primila, trener mi vjeruje i ponašam se potpuno normalno. Atmosfera? Potpuno sam koncentriran na igru tako da nisam previše gledao okolo, ali na terenu smo stvarno bili bolji i šteta što nismo dobili utakmicu. Nema veze, nakon ovakve dobre predstave s puno samopouzdanja čekamo Sheriff."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo