DRAMA NA STAMFORD BRIDGEU / Lukaku izazvao kaos u Chelseaju, promijenio ime kluba za koji igra i izazvao burne reakcije: 'Ciao, Romelu'

Image
Foto: Profimedia

Romano je objavio u ponedjeljak kako će se Tuchel sastati s Lukakuom

3.1.2022.
10:34
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku naglasio je prije nekoliko dana u razgovoru za Sky Sport kako nije previše oduševljen situacijom kakva je trenutačno u njegovom Chelseaju.

"Nisam uvijek zadovoljan situacijom. Nisam uvijek zadovoljan formacijom i kako igramo, ali tu je naš trener Tuchel da određuje takve stvari. Potpuno sam fizički spreman i dobro se osjećam, a moram obavljati posao koji mi je namijenjen“, rekao je robusni napadač čije su brojke ipak bitno pale nakon što je milanski Inter zamijenio aktualnim pobjednikom Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ON JE OZBILJAN /

Zlatan misli da je Lukakuova 'woodoo magija' proradila: 'Dogodilo mi se puno loših stvari'

Image
ON JE OZBILJAN /

Zlatan misli da je Lukakuova 'woodoo magija' proradila: 'Dogodilo mi se puno loših stvari'

Ozljede i korona

U trinaest prvenstvenih utakmica Lukaku je postigao pet golova, dok je u Ligi prvaka dodao dva. Treba naglasiti kako je tijekom ove sezone Lukaku izbivao s travnjaka zbog ozljede skočnog zgloba, a bio je i pozitivan na koronavirus.

U razgovoru se vratio i na svoj prethodni klub Inter te je o njemu rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da volim Inter i volio bih u karijeri ponovno zaigrati za taj klub. Uistinu se tome nadam jer sam se zaljubio u Italiju. Navijače Intera također volim i želim im se ispričati ako je nespretno izgledao moj odlazak iz Milana“, rekao je Lukaku koji je u šampionskoj sezoni Intera za klub postigao 24 pogotka uz čak deset asistencija.

Image

Burne reakcije

Nakon ovog intervjua podigla se velika prašina u Chelseaju. Trener Thomas Tuchel je za derbi protiv Liverpoola iz sastava izostavio belgijskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako postoji nešto o čemu moramo raspravljati onda to moramo napraviti iza zatvorenih vrata. U naša četiri zida", rekao je Tuchel poslavši svog prvog napadača na tribine.

Kao reakciju na to Lukaku je na društvenim mrežama odlučio dodatno isprovocirati Chelsea tako što je na Facebooku stavio da igra za Inter. Nije s time, međutim, izazvao simpatije talijanskih navijača. Upravo suprotivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bitan onaj koji bježi zbog kiše, nego onaj koji ostaje dok bjesni oluja. Ciao, Romelu", poručili su u navijači Intera putem transparenta.

Stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je u ponedjeljak kako će se Tuchel sastati s Lukakuom kako bi razgovarali oko njegova intervjua i ponašanja te će pokušati pronaći rješenje za izlazak iz ove situacije. Dodao je i to kako u klubu ne žele ništa komentirati jer čekaju odluku trenera, ali ti to da Chelsea ne planira prodati igrača ovog siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo