LUKA ZAZUJAO: / Pogledajte kako je tinejdžer poslao Modrića 'po ćevape'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Luka Modrić u utorak je dobio priliku zaigrati protiv kluba u kojem je proveo četiri godine i koji mu je otvorio vrata Real Madrida.

4.8.2015.
20:27
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Real je u polufinalu Audi Cupa u Münchenu nadigrao Tottenham s 2:0, a trener Rafael Benitez ukazao je Modriću povjerenje od prve minute. Odigrao je naš veznjak solidno, ali u prvom poluvremenu mu se dogodila mala 'neugodnost'.

Mladi Dele Alli (19), koji je tek prije nekoliko dana došao u Tottenham iz MK Donsa, na iznimno je efektan način provukao Modriću loptu kroz noge i u sekundi postao internetski hit. "Budućnost Tottenhama je 'prodala tunel' prošlosti Tottenhama", jedan je od šaljivih komentara na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o toj situaciji, Modrić je na koncu imao više razloga za slavlje. Real je pobijedio pogocima Jamesa Rodrigueza i još jednog bivšeg člana SpursaGaretha Balea, te izborio plasman u finale u kojem će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Bayerna. Hrvatski reprezentativac ostao je u igri do 60. minute kada ga je zamijenio Asier Illarramendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu domaćin Bayern je pobijedio Milan s 3:0 pogocima Juana Bernata, Marija Götzea i Roberta Lewandowskog. Posebno je upečatljiv bio posljednji pogodak koji je Lewandowski zabio iz voleja s ruba šesnaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo