Slomili su ga: Pogodite kome se Modrić ispričao!

24.7.2012.
9:02
VOYO logo

Tim su potezom, dodaje As, u Kraljevskom klubu sretni jer je Modrićevo ponašanje štetilo pregovorima s Tottenhamom. Povratak veznjaka među Spurse potvrdio je i sam klub na klupskoj stranici kratkim priopćenjem. "Tottenham može potvrditi kako se Luka Modrić vratio danas (ponedjeljak) u trening kamp kluba. Stručni stožer odredit će raspored njegovih priprema u predsezoni", stoji u priopćenju. Engleski The Sun ekskluzivno donosi priču kako se Modrić po povratku u London odmah otputio u ured Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja gdje mu se, navodno, ispričao zbog svojega bojkotiranja treninga. Nakon toga, tvrdi Sun, Modrić je otputovao u SAD gdje bi se trebao pridružiti ostatku suigrača koji se nalaze u Americi na turneji. "Nadam se da se ovo neće još dugo razvlačiti jer ne pomaže ni nama ni Luki. Zainteresirani klubovi moraju ispuniti naše zahtjeve po pitanju vrijednosti za Luku ili se on mora vratiti svojim obvezama u Spursima. Mi znamo da ovakve vrste pobuna kod igrača nisu ništa novo, ali klub se mora zaštititi, moramo zadržati svoje vrijednosti i prava. Nažalost, prvi put je i Luka poduzeo takve mjere iako smo bili pošteni prema njemu i rekli da ćemo saslušati ponude, što baš i nije uobičajeno. Trenutačno se nalazi pod disciplinskim postupkom, a šef kluba misli kako njegovo ponašanje nije dostojno jednoga profesionalca. Dosad se nije tako ponašao, ne znam tko ga savjetuje", kaže Villas-Boas.

http://www.youtube.com/embed/C-61dsSOLII Dokaz da je Modrić u Tottenhamu zabranjena tema U Madridu se nadaju kako će ovaj znak dobre volje od strane Luke Modrića omekšati i predsjednika Tottenhama Daniela Levyja, pa možda dva kluba na kraju ipak pronađu zajednički jezik i nađu se negdje na pola cijene između Tottenhamovih traženih 45 milijuna eura i Realovih ponuđenih 35 milijuna eura. A tko zna, možda je Modriću samo dojadilo plaćati sve one silne kazne koje mu je klub nametnuo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se nazire konačni raspleta sapunice svjedoči i potez madridskoga Reala koji se zahvalio brazilskom ofenzivnom veznjaku Kaki. Na sastanku s trenerom Joseom Mourinhom i klupskim dužnosnikom Sanchezom, Brazilcu je poručeno da nema mjesta na Santiago Bernabeuu i neka potraži novi klub.

Ali, po mogućnosti u Brazilu, jer ga baš nisu voljni pustiti u Milan pošto je talijanski doprvak poručio da nema novca. Barem ne 25 milijuna koliko za Kaku traži Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo