STRAŠAN JE / Luka Modrić se pojavio u Madridu i odmah ostavio liječnike u čudu: 'Nitko ne vjeruje da ima 36 godina...'

Image
Foto: Profimedia

Modrić (36) je ovoga ljeta potpisao novi jednogodišnji ugovor s Real Madridom

15.7.2022.
13:55
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić (36), ključni igrač Real Madrida i kapetn hrvatske reprezentacije, priključio se u četvrtak pripremama Kraljevskog kluba za novu sezonu.

Image
I TO SMO DOČEKALI /

Luka Modrić konačno je dobio svoju pjesmu i vjerujte nam ovako nešto sigurno niste očekivali

Image
I TO SMO DOČEKALI /

Luka Modrić konačno je dobio svoju pjesmu i vjerujte nam ovako nešto sigurno niste očekivali

Modrić je prošle sezone s Kraljevskim klubom osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i španjolski Superkup nakon čega je potpisao novi jednogodišnji ugovor s Realom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najstariji igrač Real Madrida u četvrtak je obavio liječnički pregled u klinici na sjeveru Madrida, a u petak je španjolski medij DefensaCentral objavio kako je na tom pregledu ostavio liječnike u čudu.

"Iznenadio je sve koji su bili tamo, nitko ne vjeruje da ima skoro 37 godina. Luka Modrić godinama brine o prehrani i fizičkom stanju. To mu je omogućilo dugu karijeru i igranje na razini nogometaša koji kandidira za Zlatnu loptu. Liječnici su govorili trenerima Reala da, ako ostane u ovakvom stanju, može igrati do 40. godine", piše DefensaCentral.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je nakon pregleda ušetao u klupski centar u sjevernom predgrađu Valdebebas i tamo se pozdravio sa suigačima i trenerom Carlom Ancelottijem uoči prvog treninga. Modrić, baš kao još nekoliko igrača koji su nastupali za svoje reprezentacije u lipnju u Ligi nacija, imao je nešto duži odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modriću je ovo deseto ljeto s Real Madridom budući da je došao u klub krajem kolovoza 2012. iz londonskog Tottenhama.

Pripreme u SAD-u

Igrači Real Madrida će se pod nadzorom kondicijskog trenera Antonija Pintusa te šefa liječničke službe Nike Mihića pripremati u svom kampu sve do odlaska na pripreme u Sjedinjene Države. Ondje zbog koronavirusa nisu bili od ljeta 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Las Vegasu će 23. srpnja odmjeriti snage sa svojim vječnim rivalom Barcelonom, što će im biti prva utakmica nakon 28. svibnja, kad su u finalu Lige prvaka u Parizu pobijedili Liverpoola sa 1-0.

Image
Foto: Profimedia

Na američkoj turneji će Real odigrati još dvije utakmice: 26. srpnja u San Franciscu protiv meksičke Club Americe te 30. srpnja u Los Angelesu protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva službena utakmica u novoj sezoni za osvajača Lige prvaka bit će dvoboj europskog Superkupa protiv njemačkog Eintrachta, koji je na rasporedu 10. kolovoza u Helsinkiju, a u obranu naslova prvaka Španjolske Kraljevski klub će krenuti gostovanjem kod novog prvoligaša Almerije.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo