KAPETAN O RASPADU U REPREZENTACIJI: / 'Jesmo li mi igrači uz izbornika Čačića? A što da sad radimo!?'

Image
Foto: PIXSELL
7.10.2017.
0:30
PIXSELL
VOYO logo

SP se sada čini teško dostižnim. U posljednjem kolu kvalifikacija Vatreni moraju uzeti barem bod u Kijevu protiv Ukrajine kako bi izborili play-off.

[ANKETA] MISLITE LI DA ĆE VATRENI IZBORITI SP? Ovdje su sve kombinacije, Hrvatskoj prijeti i najgori scenarij

[FOTO, VIDEO] DEBAKL NA RUJEVICI: Čačićeva momčad nije uspjela pobijediti ni Finsku, Hrvatska daleko od plasmana na SP!

U ovakvoj situaciji, s trenutnom atmosferom u i oko reprezentacije - nemoguća misija! Barem se sad tako čini... Kapetan Hrvatske Luka Modrić nakon utakmice jasno je dao do znanja i potvrdio da u reprezentaciji itekako nešto ne štima. Da je situacija zabrinjavajuća. Pomalo i kaotična... Počeo je o šansama Hrvatske na putu za SP. Vlak za Rusiju sad je daleko. Pitanje je može li ga se stići...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija je sad daleko

"Uvelike smo kompromitirali odlazak na Svjetsko prvenstvo. Do gola smo igrali OK, napadali smo, imali inicijativu, oni nisu došli do naših dvadesetak metara. Međutim, nevjerojatno mi je da smo se povukli nakon gola protiv jedne Finske, u sav dužan respekt njima. To je nedopustivo, da se reprezentacija Hrvatska totalno povuče i čeka što će se dogoditi do kraja utakmice", izjavio je nakon remija s Finskom Luka Modrić, čije riječi prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDNO POTRESENI ČAČIĆ U NEVJERICI: ‘Ostali smo bez Brozovića i Mandžukića, neučinkovitost nas je puno koštala’

Kapetan Vatrenih osvrnuo se na veliku pogrešku u utakmici. Situaciju nakon vodećeg pogotka...

"Umjesto da smo nastavili dalje igrati svoju igru, odlučili smo se za nešto sasvim drugo i nevjerojatna mi je ta činjenica", istaknuo je Modrić koji je otkrio kako u svlačionici igrači između sebe nisu razgovarali jer su vruće glave. No, kako će sigurno popričati. Jednostavno, Hrvatskoj nedostaje naboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGENDA O ČAČIĆEVOJ SMJENI: ‘Ne znam je li to sad pravi potez. Nakon Ukrajine ćemo rješavati stvari, ne smijemo zabadati glavu u pijesak’

'Ne treba bježati od toga, dosta stvari nije dobro'

Modrić je prvi put pokazao da je pogođen reakcijom navijača koji od igrača traže da se oni suprotstave samovolji čelnika Saveza. Tvrdi da igrači to ne mogu napraviti...

"Ne treba bježati od toga, dosta stvari nije dobro. Ne možemo se vaditi na negativnu atmosferu oko reprezentacije i što navijači traže ostavke neke čelnih ljudi. To nam ne smije biti izlika. Mi igrači moramo biti van toga, mi moramo biti fokusirani na teren. Nikad nisam igrao za onog tko vodi savez, ni za izbornika. Ja igram za Hrvatsku i to je najvažnije i to me čini sretnim i ponosim, a mi ne možemo utjecati na to tko vodi reprezentaciju ili što navijači traže, to mora netko drugi rješavati. Mi nemamo više popravnog, to je zadnja utakmica, moramo dati maksimum i otići u taj playoff".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je puno bolja momčad od Finske. Vatreni su morali pobijediti.

"To je meni nevjerojatno, da se s njima mučimo, uz sav dužan respekt. Prije smo to dobivali s lakoćom. Možda se uvukla nervoza u igrače zbog loše atsmofere oko reprezentacije, mi se moramo dići iznad toga i biti fokusirani na ono što je naš posao na terenu. Moramo igrati što najbolje možemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Krenuli smo u kvalifikacije i moramo skupa ovo izgurati'

Modrić je progovorio da li je momčad uz izbornika Čačića?

"Što da sad radimo? Krenuli smo u kvalifikacije i moramo skupa ovo izgurati. Do utakmice sa Islandom je sve bilo idealno, sad u zadnjim utakmicama smo zaredali sa lošim rezultatima i odjednom sad ništa ne valja i situacija je katastrofalna. Imamo jednu šansu da to ispravimo i pokušamo izboriti dodatne kvalifakcije Ne mislim da je to tako, mislim da svi daju maksimum i žele najbolje, kao i ja. Mislim da nam se puno toga svodi na improvizaciju", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo