PRVA REAKCIJA / Luka Modrić pokušavao objasniti poraz na Opus Areni: 'Davno nismo odigrali lošije. Livaković? Ne treba nikoga kriviti...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bio je ovo prvi poraz Hrvatske u kvalifikacijama za EURO te vodeća Turska sada ima tri boda više, s tim da Hrvatska ima utakmicu manje

13.10.2023.
8:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometni reprezentativci Turske svladali su Hrvatsku 1-0 (1-0) na rasprodanoj osječkoj Opus Areni, u sklopu skupine D kvalifikacija za odlazak na EURO iduće godine.

Image
BURNO SU TO PROSLAVILI /

Evo kako su Turci pobjegli obrani Vatrenih i utišali Opus Arenu

Image
BURNO SU TO PROSLAVILI /

Evo kako su Turci pobjegli obrani Vatrenih i utišali Opus Arenu

Prvi je ovo poraz Hrvatske u kvalifikacijama za EURO te vodeća Turska sada ima tri boda više, s tim da Hrvatska ima utakmicu manje. Tri boda iza izabranika Zlatka Dalića su Armenija i Wales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Image

Hrvatska je odigrala vrlo loše prvo i bolje drugo poluvrijeme, a dvoboj je odlučen u 30. minuti kada je veliku pogrešku napravio hrvatski vratar Livaković koji je istrčao, a lako ga je prebacio i za tri boda Turske pogodio Yilmaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno je ovo prvi domaći poraz Dalićeve Hrvatske u svim kvalifikacijskim ciklusima, dok je novi turski izbornik, Talijan Vincenzo Montella, tako imao odličnu i pobjedničku premijeru na novom poslu.

Image
Foto: Profimedia

''Nismo očekivali ovo. Ovaj poraz nas je uzdrmao, ali Turci su zasluženo pobijedili. Igrali su puno bolje. Mi davno nismo odigrali lošije, posebice prvo poluvrijeme, ali što je tu je, i dalje imamo sve u svojim rukama. Sve ovisi o nama, moramo se dići i iduću utakmicu odigrati puno bolje'', rekao je kapetan Vatrenih Luka Modrić nakon susreta pa komentirao veliku pogrešku Dominika Livakovića koja se pokazala presudnom za ishod utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne treba nikoga kriviti. Greške su sastavni dio igre. Livi je prije toga obranio tri fenomenalne šanse. Kako sam rekao, idemo dalje i protiv Walesa nas sad čeka ključna utakmica. Ključna je bila i ova s Turskom, ali nismo bili pravi. Treba vidjeti zašto je tako bilo i što bolje se spremiti za Wales. 

Nisu nas iznenadili, znali smo da su kvalitetni, to su pokazali i u prvoj utakmici. Prvi i osnovni razlog je da mi nismo bili pravi, pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo smo se podigli, imali šanse, ali sve je to bilo dosta neorganizirano. Ne treba previše dramiti. Nekad se i izgubi, treba protivniku priznati da je bio bolji. Idemo dalje. Protiv Walesa moramo biti puno bolji i ići na pobjedu. Naravno, imali smo ohrabrujuće razgovore. Nema se što pametno reći. Moramo odigrati bolju utakmicu. Nema panike. I dalje ovisimo o sebi. Čekaju nas teške utakmice, pogotovo protiv Walesa jer nemamo pravo na kiks", poručio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo