RASPAD VELIKE TROJKE / Luka Modrić napisao emotivno pismo suigraču koji napušta klub: 'Nedostajat ćeš mi prijatelju'

Image
Foto: Profimedia

Casemiro je u Real Madridu proveo deset godina.

20.8.2022.
12:46
Profimedia
VOYO logo

Casemiro(30), legendarni defenzivni veznjak Real Madrida, nakon deset godina i 336 utakmica otišao je iz Reala u Manchester United. Ovaj transfer možemo slobodno gledati kao jedan od najšokantnijih ovog prijelaznog roka. Nezamjenjivi član Reala otišao je u klub koji je u velikoj krizi.

Njegov odlazak znači i kraj legendarnog veznog trojca kojeg je činio zajedno s Modrićem i Kroosom. Casemiro je na zadnjem veznom služio kao osigurač genijalnom dvojcu i činili su najbolju veznu liniju na svijetu. Odlazak Casemira emotivno su proživjeli svi igrači Real Madrida, a napisali su mu i pisma. Sve je objavila Marca, no jedno od upečatljivijih i emotivnijih je pismo našeg kapetana Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Najbolja veza /

Carvajal: 'Modrić, Casemiro i Kroos su najbolji, igralo se kako su oni diktirali'

Image
Najbolja veza /

Carvajal: 'Modrić, Casemiro i Kroos su najbolji, igralo se kako su oni diktirali'

Pismo prenosimo u cijelosti:

"Dragi Case, još se sjećam tvog debija za naš klub. Kako si samo bio živčan! Govorio sam ti da se smiriš, a sada kada razmišljam o tome shvaćam kako je završila priča koja je tako počela. Što si sve osvojio i ostvario! Tvoja prva sezona u Realu bila je i moja i nitko od nas nije mogao ni pomisliti što će nam sve nogomet donijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao si pravi vođa. Uvijek si bio tu za suigrače i Real Madrid. Uvijek ćemo se sjećati toga. Zajedno smo osvojili puno trofeja, ali meni su najvažniji zajednički trenuci s tobom iza kulisa, oni za koje ne zna nitko osim nas. Ono što smo proživljavali svakog dana u trening-kampu Valdebebas. Posebno šale s tobom jer uvijek si bio sjajno raspoložen, čak i u stresnim situacijama i kod neuspjeha.

Smijanje s tobom tada mi je donosilo duševni mir. Sama spoznaja da ću se okrenuti i vidjeti tebe te da ću čuti 'Njega, njega'. Bio si najbolji tjelohranitelj na svijetu. Nedostajat ćeš mi, ali ti želim sve najbolje. Čovjek i profesionalac kao ti to zaslužuje. Prijatelju, hvala ti na svemu i sretno!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo