'Chelsea? Isto se moglo dogoditi i Luki Modriću!'

Luka Modrić bi u Chelseaju možda završio jednako neuspješno kao svojedobno njegov današnji suigrač Scott Parker, mišljenje je engleskog nogometnog trenera Alana Curbishleyja.

24.3.2012.
11:48
VOYO logo

Iskusni 54-godišnji stručnjak, koji je trenutno bez posla, trenirao je Parkera u Charltonu i West Hamu. U siječnju 2004. ga je prodao Chelseaju u kojem se zadržao 18 mjeseci tijekom kojih je odigrao samo 15 utakmica u Premierligi. Za Parkera je bilo nezgodno što ga je na Stamford Bridge doveo tadašnji menadžer Claudio Ranieri koji je vrlo brzo dobio otkaz.

Novi šef Jose Mourinho nije volio danas 31-godišnjeg veznjaka koji je 2005. otišao u Newcastle, a dvije godine kasnije i u West Ham gdje se ponovno ujedinio s Curbishleyjem. Lani je pojačao Tottenham u kojem odlično surađuje s Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskog je nogometaša, podsjetimo, prošlo ljeto silno želio tadašnji Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas, ali predsjednik SpursaDaniel Levy nije dozvolio transfer.

"Tottenham je napravio fantastičan posao zadržavanjem Modrića. A i sam Modrić je dobro prihvatio situaciju. U Chelseaju je mogao doživjeti isti scenarij kao Parker - da ga menadžer koji ga je doveo dobije otkaz nakon osam mjeseci. Na isti su način stvari otišle u krivo Scottu", istaknuo je Curbishley za Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo