Luka Modrić jako zabrinuo Redknappa!

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp izjavio je kako se boji da će Luka Modrić biti jako uvrijeđen i nezadovoljan ako ne ostvari transfer u Chelsea.

25.8.2011.
11:29
VOYO logo

Još je vrlo malo dana ostalo za Modrićev transfer iz snova u Chelsea (prijelazni rok završava 31. kolovoza), a vrlo je malo vjerojatno da će do njega doći jer je predsjednik SpursaDaniel Levy u srijedu još jednom izjavio kako nema namjeru prodati hrvatskog veznjaka te da neće razmatrati nove ponude Chelseaja čijih je 30 milijuna funti glatko odbio.

Harry Redknapp se boji da će mu u svlačionici ostati nezadovoljan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je rizik ovog posla. On je u teškoj situaciji. Svi mi možemo govoriti 'ma bit će on u redu', no nitko ne zna što je zapravo u njegovoj glavi. Nitko ne može sa sigurnošću reći kako će se on osjećati, no za njegovo dobro je da se sabere. On mora preboljeti ovu situaciju i opet biti igrač kakav jest, sjajan, te opet odigrati odličnu sezonu. Mi tu ne možemo ništa napraviti", izjavio je Redknapp.

Podsjetimo, Tottenham u četvrtak navečer igra uzvratnu utakmicu Europske lige protiv Heartsa, a Redknapp je izjavio da će Modrić vrlo vjerojatno zaigrati unatoč lakšoj ozljedi mišića. Ukoliko hrvatski veznjak nastupi za Spurse, izgubit će pravo nastupa za bilo koji drugi klub u Europi do veljače sljedeće godine, no Redknappa to previše ne interesira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004

Vezani članci:

arti-201108230189006 arti-201108220064006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo