KAKO NJIMA REĆI 'NE' / Modrić ipak odlazi iz Reala? Dvije je ponude već odbio, ali ova treća posebno je zanimljiva

Image
Foto: Profimedia

Španjolci pišu kako je Modrić već do sada odbio dvije vrlo unosne ponude

23.11.2021.
16:25
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i lider Real Madrida, Luka Modrić, s čak 36 godina na leđima i dalje igra u vrhunskoj formi, a neki će reći čak i nogomet života. Pogurao je svoju reprezentaciju do novog Svjetskog prvenstva, a ove sezone također vuče Real Madrid u borbi za titulu prvaka, kao i u Ligi prvaka.

Premda većina igrača u njegovim godinama traži svoj posljednji angažman na nekoj egzotičnoj destinaciji na kojoj će uzeti pokoji milijun eura, Modrić, vjerovali ili ne, i dalje dobiva vrlo ozbiljne ponude velikih europskih klubova. Nagađa se da bi Modrić mogao produljiti na još godinu u Realu, ali pojedini španjolski mediji tvrde kako Madriđani neće biti jedini koji će Hrvata salijetati ponudama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Želi ga Pep?

Naime, Španjolci pišu kako je Modrić već do sada odbio dvije vrlo unosne ponude, jednu svog bivšeg kluba Tottenhama i jednu superbogatog Newcastle Uniteda. Modrić će, pišu, radije ostati u Realu i moguće baš tu i završiti karijeru, ali španjolski mediji tvrde kako je u priči još jedan posao koji bi Luku mogao odvratiti od Reala i lansirati ga u najjaču ligu svijeta, kod, vjerojatno, najboljeg menadžera na svijetu.

Postoji, navodno, opcija da Modrić pređe u redove Manchester Cityja kod Pepa Guardiole i to zbog jedne vrlo zanimljive mogućnosti. Naime, City bi ga doveo na dvije godine i tamo bi aktivno igrao, a onda bi ga poslali na još dvije godine u SAD u svoj franšizni klub New York City. Modrić se već ranije dovodio u kontekst prelaska u neki od jačih MLS klubova i ta se opcija čini sasvim primamljivom i realnom, ali treba vidjeti što će mu ponuditi Real i hoće li Luka time biti zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo