Navijači već 'otpisali' Luku Modrića!

26.9.2012.
12:47
VOYO logo

Realu tradicionalno nastrojeni AS objavio je anketu s pitanjem koje muči i Josea Mourinha: ' Luka Modrić ili Mesut Özil?' Ta se dilema provlači prije gotovo svake utakmice madridske momčadi, a dosad je pobjednik uglavnom bio naš Luka. Rezultat u anketi mu, međutim, ne ide na ruku.

Od 70.000 čitatelja, 66 posto njih je svoj glas dalo mladom Nijemcu, a 34 posto ih smatra da bi u prvoj momčadi španjolskog prvaka i dalje trebao startati Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je donekle i razumljivo s obzirom da Real na početku sezone zaista ne igra na očekivanoj razini, pa su i trener i igrači na udaru kritika. Čak i u zadnjoj utakmici protiv siromašnog gradskog rivala Raya Vallecana, realovci nisu pokazali čaroliju iz prošle sezone, unatoč uvjerljivoj 0:2 pobjedi. Izgledalo je to neinventivno i presporo i ako ne uspije nešto promijeniti,Jose Mourinho će imati velikih problema u borbi s Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, Real je u prve četiri utakmice imao najgori start sezone u zadnjem desetljeću, a puno govori i pogled na tablicu - sedmo mjesto i osam bodova zaostatka za Barcelonom djeluju depresivno na navijače. U takvoj atmosferi su na udaru igrači iz prve momčadi, pa tako ni Modrić nije kupio apsolutnu ljubav navijača, iako je svoju minutažu odradio više nego dobro po ocjenama nogometnih kritičara. Očito da u Madridu žele promjene, a jedna od njih je - Mesut Özil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo