Izopcena zvijezda otvorila dusu: 'Zabranili su mi razlog mojeg postojanja'

'Opet se osjecam kao nogometas, a ne kao izopcenik', kazao je urugvajski reprezentativac Luis Suarez u petak nakon sto mu je dopusteno treniranje sa suigracima u njegovu novom klubu Barceloni.

5.9.2014.
14:21
VOYO logo

Sportski arbitrazni sud (CAS) dopustio je Suarezu treniranje, unatoc kazni FIFA-e od cak cetiri mjeseca bilo kakve nogometne aktivnosti zbog grizenja Giorgia Chiellinija na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Suarez se zalio CAS-u, koji je Urugvajcu dopustio treniranje dok traje zalbeni postupak.

"Nitko ne zna sto sam prolazio ovih mjeseci. Najgore od svega je sto nisam mogao ni igrati ni trenirati, zabranili su mi ono sto je razlog mojeg postojanja, a pritom su ocekivali da sutim. Sada konacno svojoj djeci mogu reci - Tata ide na posao", kazao je Suarez u razgovoru postavljenom na web-stranici Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarezova kazna istjece krajem listopada kada bi taj sjajni napadac mogao odigrati prvu utakmicu za Barcu i to odmah u "Clasicu' protiv Real Madrida.

"Igram u najboljem klubu svijeta s najboljim igracima, te znam da ce me gledati vise ljudi no ikad. Naucio sam lekciju, sada cu biti pametniji", kazao je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike