FOTO: / Gotovo je! Barca je dobila novog trenera

Dva dana nakon sto je Gerardo Martino napustio klupu Barcelone, katalonski div dobio je novog trenera. Luis Enrique vodit ce prvu momcad Barcelone naredne dvije godine!

19.5.2014.
20:58
VOYO logo

Luis Enrique tako po treci put dolazi u Barcelonu. Prvi put je stigao kao igrac iz madridskog Reala 1996. godine, 2008. godine dosao je kao trener i vodio je Barcelonu B, a sada se vraca na velika vrata kao trener prve momcadi.

44-godisnji strucnjak bio je prvi izbor sportskog direktora Barcelone Andonija Zubizarrete koji je jos prije nekoliko tjedana u niz navrata razgovarao s Luisom Enriqueom i to uz dozvolu dosadasnjeg kluba novog trenera Barcelone, Celte iz Viga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta i Barcelona su u dobrim odnosima stoga klub iz Viga nije stvarao nikakve probleme u ovom transferu i vrlo brzo nakon odlaska argentinskog strucnjaka Martina, Barcelona je mogla potvrditi kako ima novog trenera.

Iz kluba je potvrdeno da je uprava prihvatila prijedlog Zubizarrete za postavljanje Enriquea na funkciju prvog trenera, a s njim ce biti potpisan dvogodisnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Enrique u dresu Barcelone odigrao je 300 utakmica i postigao 109 pogodaka, a bio je kapetan momcadi od 2002. do 2004. godine. Kao trener jos uvijek nema osvojenih trofeja, a osim sto je radio u Barceloni B, trenirao je i Romu i Celtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo