LUDOST KAKVU NOGOMET NE PAMTI: / Predale utakmicu Srbiji jer su bile toliko pijane da nisu mogle istrčati na teren!

Image
Foto: Screenshot, Ilustracija

Ni krive ni dužne mlade su srpske nogometašice došle do pobjede u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Europsko U-19 prvenstvo.

20.9.2016.
11:55
Screenshot, Ilustracija
VOYO logo

Prema pisanju Sportskog žurnala, Srbija je u posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira u Albaniji pobijedila Škotsku s 3-0, a da nije ni morala izaći na teren. Škotske su se nogometašice, naime, večer ranije toliko napile da zbog zdravstvenih tegoba koje su uslijedile nisu bile u stanju istrčati na travnjak, pa je utakmica registrirana rezultatom 3-0 za srpske juniorke.

Nisu se stigle otrijezniti

Većina škotskih igračica nije se uspjela otrijezniti poslije kozumacije ogromne količine alkohola, pa odigravanje utakmice nije bilo moguće. Škotski izbornik Gareth Evans priopćio je da nije u mogućnosti sastaviti ekipu, pa je njegova reprezentacije izgubila utakmicu bez borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska nogometna federacija (UEFA) je odmah pokrenula istragu o tome što se dogodilo, ali mlade Srpkinje to i nije previše briga. One su ovom bizarnom pobjedom, uz one ranije protiv Cipra (3-0) i Albanije (9-0), plasirale su se u sljedeću kvalifikacijsku fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo