LUDNICA U ŠPANJOLSKOJ: / Leganés i Real odigrali zanimljivu utakmicu sa šest golova, Vatreni izveo remek-djelo za pogodak

Image
Foto: Screenshot: Twitter

U susretu 30. kola Primere između Leganesa i Real Madrida, viđeno je šest golova.

5.4.2017.
23:16
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na 'Estadio Municipal de Butarqueu' na kraju je završilo 2-4 za Kraljeve koji su u srijedu navečer igrali bez više od pola prve momčadi, a koji su do 32. minute vodili 0-3. U periodu od 32. do 34. minute, Leganés je zabio dva pogotka, Kovačić je briljirao dodavanjem bez gledanja za treći gol Reala na susretu, a Modrić je u 81. minuti ušao u igru umjesto Kove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Reala Zinedine Zidane na travnjak u Leganesu izveo je sljedeću momčad:

"Navas; Marcelo, Nachos, Ramos, Danilo; Rodrigues, Casemiro, Kovačić; Asensio, Morata, Lucas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je ukazano povjerenje Zidanea opravdao na najbolji mogući način. Naime, upravo je Vatreni sjajno jednom lukavom, pametnom loptom po travnjaku, bez gledanja, asistirao Morati za 3-0 Reala, odnosno drugi gol Španjolca na večerašnjoj utakmici. "No look pass", rekli bi košarkaškim žargonom.

Lopta je bila dodana desnom nogom među četvoricom protivničkih igrača u 23. minuti, koji su bili oko njega prilikom kontre Madriđana i izlaska Morate pred vratara Herrerina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća momčad se brzo oporavila od šoka i do kraja poluvremena uspjela smanjiti na 2-3 pogocima Gabriela (32) i Luciana (34), što je dalo naznaku kako bi se na 'Estadio Municipal de Butarqueu' mogao dogoditi veliki preokret . No, u četvrtoj minuti nastavka Morata je svojim trećim pogotkom presudio pobjednika i smirio zabrinutost navijača Los Blancosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska - 30. kolo Leganes - Real Madrid 2-4 (Gabriel 32, Luciano 34 / Rodriguez 15, Morata 18, 23, 49) Barcelona - Sevilla 3-0 (Suarez 25, Messi 28, 33) Alaves - Osasuna 0-1 (Berenguer 88) Sporting Gijon - Malaga 0-1 (Ramirez 40) Deportivo - Granada 0-0


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo