LUDNICA U ELBASANU: / Srbi u strahu, prijete da neće doći na utakmicu

Image
Foto: AFP

Kamenovanje autobusa bila je "uvertira" euro-kvalifikacijske utakmice između Albanije i Srbije. koja se večeras igra od 20.45 sati.

8.10.2015.
15:09
AFP
VOYO logo

"Moguće je da se utakmica i ne odigra, ukoliko procijenimo da je na bilo koji način ugrožena sigurnost naše reprezentacije. Na putu do hotela kamenjem je razbijeno staklo iza vozača. Odmah je reagiralo naše osiguranje, kao i albanska policija, tako da smo sigurno stigli do hotela. Svi smo zabrinuti zbog incidenta. Tražili smo dodatne garancije i ovisno o događanjima, poduzet ćemo odgovarajuće mjere", stav je prvog čovjeka saveza Tomislava Karadžića.

UEFA smiruje Srbe

Smiruje ih UEFA. "Nadamo se da će utakmica proći mirno, bez incidenata, i da će biti prava sportska i prijateljska utakmica između dvije susjedne države", poručili su iz Europskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priveli 14-godišnjaka

Za kamenovanje autobusa priveden je 14-godišnjak. Inače, srpski reprezentativci danas su prošetali ulicama Tirane uz maksimalno osiguranje. Dio grada u kojemu je hotel gdje su odsjeli potpuno je blokiran, uz najstrože mjere osiguranja u koje su uključene albanska i srpska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ismail Morina, navigator drona s prekinute beogradske utakmice, ne može na dvoboj u Elbasaniju. No, zastave Velike Albanije mogu se kupiti na ulicama ovog albanskog grada. Ponuda je vrlo dobra... Inače, na ulicama Elbasanija vlada velika gužva zbog navale navijača, ali i mjera sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč zabrani dolaska gostujućih navijača, do stadiona u Elbasanu probili su se Grobari, navijači Partizana iz Nikšića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo