LUDNICA I VELIKA TUGA NAKON GOLIJADE NA GRBAVICI: / BiH preokrenula, pa posrnula protiv Belgije i vjerojatno ostala bez SP-a

Image
Foto: Screenshot

U subotnjim kvalifikacijskim susretima za SP 2018. Švedska je očekivano dobila Luksemburg sa 8-0, a četiri gola zabio je Marcus Berg.

7.10.2017.
20:23
Screenshot
VOYO logo

Švedska je privremeno zasjela na prvo mjesto skupine A sa 19 bodova, dva više, ali i utakmicom više od druge Francuske koja od 20.45 sati gostuje kod Bugarske. U ovoj skupini još igraju Bjelorusija - Nizozemska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgija je u Sarajevo doputovala bez imperativa jer je već ranije osigurala plasman na SP. Na stadionu Grbavica počelo je "grbavo" za reprezentaciju Bosne i Hercegovine budući da su gosti poveli već u 4. minuti golom Thomasa Meuniera. No, uslijedio je preokret. U 30. minuti je poravnao Haris Medunjanin, a u 39. Edin Višća doveo je BiH u vodstvo 2-1. U drugom poluvremenu opet preokret, ovaj puta u korist Belgije. Michy Batshuayi (59) i Jan Vertonghen (68) zabijaju za vodstvo gostiju 3-2. No, tu nije bio kraj golijade na Grbavici. Nakon kornera u 82. minuti Dario Dumić donosi izjednačenje BiH, 3-3. Ipak, samo minutu kasnije ponovno vodi Belgija, za 4-3 pogađa Carrasco, što je na kraju bio i konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gibraltar, koji još nema niti jedan bod, izgubio je od Estonije sa 0-6, a večeras u skupini H Cipar dočekuje Grčku. Belgija je na vrhu sa 25 bodova, druga BiH ima 14, treća Grčka 13 uz utakmicu manje,. a četvrti je Cipar sa 10 uz također utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B u susretu bez natjecateljskog značaja Farski Otoci su protiv Latvije odigrali 0-0. Večeras se sastaju Andora - Portugal, te Švicarska - Mađarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo