LUDI GRK NESTAO U 30 SEKUNDI: / Nakon prve javne opomene uhvatila ga je prava žuta minuta

Image
Foto: Screenshot: Daily Motion

Branič Borussie Dortmund Sokratis Papastathopoulos dobio je dva žuta kartona u razmaku manjem od 30 sekundi. Oba zbog prigovora sucu.

10.2.2017.
8:45
Screenshot: Daily Motion
VOYO logo

Dogodilo se to u utakmici osmine finala DFB-Pokala između Borussije Dortmund i Herthe koja je odigrana u srijedu navečer. Borussia je na kraju slavila s 3-2 nakon jedanaesteraca i izborila četvrtfinale, a duboko u produžecima, u 119. minuti pri rezultatu 1-1, ostala je bez braniča Sokratisa Papastathopoulosa.

Denis Aytekin nije imao strpljenja za Grka

Naime, glavni sudac utakmice Denis Aytekin rodom iz Nürnberg nije imao razumijevanja za Grka koji je izgubio živce i nakon prvog žutog kartona nije prestajao s prigovorima. Uefa je proteklih godina iznimno postrožila bilo kakvu raspravu sa sucima i prigovore. I to je bilo vidljivo u ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grku pokazao da prijevremeno krene put svlačionice

Nakon prvog žutog kartona Grk nije prestao s prigovorima. I dalje je objašnjavao sucu Aytekinu kako nije zaslužio prvi žuti karton. Ayetkin je jednostavno izgubio strpljenje i Grku pokazao da prijevremeno krene put svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što mu je dao i drugi žuti, Papastathopoulos je i dalje ulazio u raspravu sa sucem koji mu je objasnio kako to više nije mogao tolerirati, a grčki nogometaš je i dalje bio uporan i objašnjavao svoju "istinu".

Na kraju su urigirali i njegovi suigrači i smirili ga, a on je tad napustio travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo