LOVRENU STIŽE SUIGRAČ IZ REPREZENTACIJE? / Rusi dali brutalnu ponudu Vlašiću, posao je propao. Sada im je na meti novi Vatreni

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Klub iz Sankt Petersburga, koji je ovoga ljeta doveo i Dejana Lovrena iz Livrerpoola, htio je dovesti Vlašića

13.9.2020.
16:03
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić na meti je brojnih europskih velikana, barem ako je vjerovati medijskim napisima posljednjih tjedana. Sjajnim igrama u CSKA prošle i ove sezone, kao i vrhunskim partijama za reprezentaciju, Vlašić je postao jedan od najzanimljivijih mladih igrača, a donedavno je bio glavna meta Zenita.

Klub iz Sankt Petersburga, koji je ovoga ljeta doveo i Dejana Lovrena iz Livrerpoola, htio je dovesti Vlašića, odnosno, preoteti ga konkurentima, ali je posao s njim na kraju propao jer su Moskovljani odbili 25 milijuna eura, a Zenit nije htio dati više. Međutim, Zenit se očito zalijepio za hrvatske nogometaše i sada im je na meti povremeni Vatreni, Marko Rog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Marko Rog of Cagliari Calcio Cagliari v Juventus, Serie A football match, Cagliari, Italy - 29 Jul 2020,Image: 548350987, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Rog je također imao dobru sezonu u Cagliariju, a ruski mediji pišu kako on zapravo ima slične karakteristike kao Vlašić samo što igra nešto defenzivniji nogomet. Cagliari je pak spreman prodati Roga za 25 milijuna eura, dakle ista je to cifra koju je Zenit nudio za Vlašića i još su mu htjeli dati plaću od 4.5 milijuna eura godišnje.

Stoji li identična ponuda na stolu i za Roga, to ćemo vidjeti ako do transfera i dođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo