LOVREN VIŠE NIJE NAJVEĆI TRAGIČAR NA OTOKU: / Pogledajte katastrofalnu pogrešku zbog koje stopera Arsenala tjeraju iz kluba

Image
Foto: Screenshot

Od svog dolaska na Emirates nije omiljen među navijačima, a jučer je vjerojatno postao najomraženiji od svih Topnika

27.3.2019.
8:35
Screenshot
VOYO logo

Arsenal je jučer odigrao prijateljsku utakmicu u Dubaiju protiv ekipe Al Nasr-a i stigao do pobjede od 3:2. Bio je to dio priprema engleskog kluba koji je na ovaj način odlučio iskoristiti reprezentativnu pauzu.

Mesut Ozil oduševio je navijače Arsenala u jučerašnjoj utakmici svojom sjajnom asistencijom za drugi gol, ali drugi igrač Topnika se jučer našao na udaru navijača nakon katastrofalne greške koja je dovela do vodstva Al Nasr-a od 1:0 u 14. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katastrofalna reakcija

Naime, Shkodran Mustafi je u pokušaju da blokira udarac Fernandesa komično pao na leđa i mogao je samo promatrati kako igrač Al Nasr-a postiže gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

"Ostavite Mustafija tamo. Bacite mu putovnicu.", napisao je jedan od navijača Arsenala u komentarima ispod jednog od tekstova u medijima, a nizali su se i drugi: "Čak i protiv neke ekipe iz Dubaija Mustafi je katastrofalan."

"Mustafi mora biti prodan ovog ljeta.", zaključio je jedan, a drugi dodao: "Prošlo je 15 minuta, a Al-Nasr vodi 0:1. Mustafi je već šest puta reagirao loše. Izbaci tog tipa iz mog kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo