Vatreni tragičar: Zabio autogol i skrivio pogodak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren neće po dobrom pamtiti gostovanje Bordeauxa u Lyonu. Izgubili su s 2:0, a on je kiksao kod oba gola gostiju.

1.10.2012.
9:25
VOYO logo

Lyon je izgubio prvu utakmicu u sezoni, s 2:0 bodove sa Gerlanda odnio je Bordeaux. Nakon utakmice domaći trener Remi Garde nije skivao svoju ljutnju prema sucima:

"Prošli tjedan su na oštetili kada su Lilleu priznali gol iz čistog zaleđa, sada nama su poništili regularan pogodak. Ponekad mi se čini da igramo protiv dvanaest suparničkih igrača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora, pobrinuo se Dejan Lovren. Hrvatski reprezentativac je prvo zatresao vlastitu mrežu u 67. minuti nakon što je skrenuo udarac Benoita Tremoulinasa, a potom je u 83. minuti pred svojim golom loše reagirao i pogrešku je iskoristio Cheick Diabate za konačnih 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vrlo je razočaravajuće ovako izgubiti. Nismo zaslužili poraz. Konačni rezultat ne pokazuje koje je pravo stanje bilo na terenu i ova utakmica je dokaz da u nogometu bolja momčad uvijek na pobijeđuje. Moram podržati Dejana Lovrena koji je imao tešku večer. Iz ovakvog poraza moramo izvući pouke kako bi bili jači u budućnosti", poručio je Lovrenov suigrač Milan Biševac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sedam kola i dalje je vodeći Marseille s 18 bodova, PSG je drugi s 15, dok je Lyon ostao na učinku od 14 bodova. Za petama su mu Lorient i Bordeaux s 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo