LOVREN NA 'VRTULJKU': / Srebrni Vatreni nakon ovog nije znao što ga je snašlo; Makarov ga majstorski slomio za pobjedu

Image

Makarov slomio Lovrena za gol u 92.

8.3.2021.
19:30
VOYO logo

U današnjem susretu 21. kola ruskog nogometnog prvenstva Rubin je u Kazanu pobijedio lidera prvenstva Zenit s 2:1, a u susretu su nastupili hrvatski reprezentativci Filip Uremović i Dejan Lovren.

Makarov slomio Lovrena

Rubin je poveo u 41. minuti golom Đorđea Despotovića iz kaznenog udarca, a izjednačio je Sardar Azmoun u 75. minuti. Pobjedu Rubinu donio je Denis Makarov golom u drugoj minuti sudačke nadoknade nakon što je "slomio" Lovrena i pogodio za 2:1. Makarov je odlično primio jednu dugu loptu, onda nadmudrio Lovrena i dva puta fintom ga poslao po ćevape... Lovren je dva puta naivno išao u blok i ostao suh... OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po Zenit bude gora, promašili su penal u 99. minuti. Artem Dzjuba bio je neprecizan. Inače, utakmica je ostala zapamćena i po jjednoj ružnoj sceni na travnjaku u kojoj su sudjelovali hrvatski reprezentativac Filip Uremović i Leon Musajev.

Musajev morao iz igre zbog sudara s Uremovićem

Naime, u 14. minuti susreta, pri rezultatu 0:0, obojica su krenuli na istu loptu koja je bila upućena, ubačena s lijeve strane. Uremović je u toj akciji dobio kopačkom suigrača u glavu, no Musajev je još gore prošao nakon što ga je hrvatski branič glavom udario u zube i izbio mu ih. Uremović je, pak, završio s razbijenom arkadom i dobio je povez oko glave. Na snimci se može vidjeti da je bilo podosta krvi. Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo