'Vidjeli ste tu glupu reakciju! Možeš biti uzbuđen, ali ne trebaš se skidati'

U derbiju devetog kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Chelsea su na Old Traffordu odigrali 1:1, a domaćin je stigao do boda golom u sudačkoj nadoknadi.

27.10.2014.
10:11
VOYO logo

Van Persie je zabio za izjednačenje doslovno u zadnjim trenucima susreta, pa je onako sav napumpan adrenalinom pred uzavrelim Old Traffordom skinuo dres i dobio žuti karton. To se, naravno, nije svidjelo proračunatom treneru Crvenih Vragova, Louisu Van Gaalu, koji je svog sunarodnjaka javno prozvao nakon utakmice.

"Vidjeli ste tu malo glupu reakciju nakon gola. Možeš biti uzbuđen, ali ne trebaš zbog toga skidati dres jer onda dobijete žuti karton. To baš i nije pametno", izjavio je Nizozemac poslavši tako poruku i drugim svojim igračima da je zajednički interes iznad osobnih poriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je poveo golom Didiera Drogbe u 53. minuti nakon ubačaja iz kornera. Sve do sudačke nadoknade 'Bluesi' su imali tri boda u rukama, a neposredno prije izjednačujućeg pogotka Branislav Ivanović je isključen zbog drugog žutog kartona. Sve je to, naravno, razjarilo gostujućeg trenera Josea Mourinha.

"Osjećao sam da ćemo dobiti crveni karton. Ako ćemo pričati o tome, onda trebamo pričati i o nedosuđenom jedanaestercu na Ivanoviću u prvom poluvremenu. Ali, ne želim govoriti o tome, ne želim govoriti o velikom broju žutih kartona. Ako počnem pričati, reći ću previše. Znate da ću govoriti iz srca i onda ću upasti u probleme", istaknuo je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Chelsea i dalje vodi na ljestvici sa 23 boda, četiri manje ima Southampton, a treći je Manchester City sa 17 bodova. United je ostao na osmom mjestu sa 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo