LOŠE VIJESTI VEŽU SE UZ SJAJNOG VATRENOG: / Situacija uopće nije dobra, mogao bi izbivati sljedećih osam mjeseci!

Image
Foto: AFP

To je opcija kojom bi se Vrsaljko riješio problema

27.1.2019.
9:59
AFP
VOYO logo

Hoće li Šime Vrsaljko operacijom pokušati riješiti zdravstvene tegobe koje ga muče pitanje je na koje odgovor zajedno traže Atletico Madrid (klub čiji je član) i Inter (klub u kojem igra na posudbi).

Bek hrvatske reprezentacije stigao je u talijanski klub na posudbu koju ovi plaćaju Atleticu 6,5 milijuna eura, ali i uz opciju da ga milanski klub kupi po cijeni od 17,5 milijuna eura na kraju sezone u kojoj se muči s boli u lijevom koljenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interov loš posao?

Talijanski izvori podsjećaju da je Vrsaljko odigrao tek trinaest utakmica za Inter, možda i svoju posljednju, a pozivajući se na španjolski As navode i da sam Vrsaljko najozbiljnije razmišlja o operaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njom bi riješio svoje tegobe no i propustio ovu sezonu. Točnije, ovisno o tome u kakvom su mu stanju ligamenti koljena, mogao bi propustiti sljedećih šest do osam mjeseci nogometne akcije.

Vrsaljko bi se stoga u Atleticu mogao ukazati prije očekivanog, ali bi Inter i dalje bio taj koji bi snosio troškove njegovih mjesečnih primanja kao i morao u potpunosti platiti iznos za koji je doveden na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo