LOŠE VIJESTI IZ TORINA, MANDŽO ZAVRŠIO SEZONU: / Allegri progovorio o Ronaldu i otkrio gdje će Portugalac igrati iduće sezone

Image
Foto: AFP

Ima problema s ozljedom ahilove tetive

19.4.2019.
16:46
AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukič vjerojatno je završio sezonu. Potvrdio je to na konferenciji za novinare trener Juventusa Massimiliano Allegri govoreći o ozljedama igrača.

"Perin je izvan pogona do kraja sezone kao i Khedira i vjerojatno Mandžukić. Dybala neće biti na raspolaganju 20 dana, Costa i Caceres deset, a Chiellini bi mogao biti spreman za Inter idućeg vikenda", kazao je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts after missing a goal opportunity during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match Juventus vs Ajax Amsterdam on April 16, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)

Nezadovoljni Ronaldo

Ovim putem prokomentirao je sudbinu Cristiana Ronalda u klubu. Naime, poslije ispadanja iz Lige prvaka od Ajaxa pojavile su se informacije da je nezadovoljan.

"On je budućnosti Juventusa. Ove je sezone bio izvrstan i isto će biti iduće. Bio je razočaran baš kao i svi ostali. liga prvaka je naš cilj svake sezone. Ronaldo nije garancija za osvajanje tog naslova, nogomet nije znanost. Pogledajte Barcelonu. prvi put poslije četiri godine izborili su polufinale", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo