LOŠA VIJEST ZA MANDŽUKIĆA: / Direktor Juventusa potvrdio da kreće u lov na veliku zvijezdu!

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Direktor Juventusa Beppe Marotta potvrdio je da je aktualni i, po svemu sudeći, budući talijanski prvak zainteresiran za dovođenje zvijezde PSG-a.

20.4.2016.
17:10
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Brojni europski mediji već tjednima nagađaju kako će Juventus na ljeto u svoje redove pokušati dovesti 29-godišnjeg urugvajskog napadača Edinsona Cavanija. Iako nije potvrdio da će krenuti u akciju, Marotta je i više nego jasno dao do znanja da mu je Cavani itekako zanimljiv.

Cilj je proboj u Europi

"Cavani je sjajan nogometaš. Moramo gledati unaprijed jer želimo stvoriti konkurentnu momčad, ne samo u talijanskim, već i u europskim okvirima. Cilj nam je da budemo bolji u Europi nego prijašnjih godina", rekao je Marotta talijanskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo biti uz bok svim velikim europskim klubovima, tako da moramo iskoristiti svaku priliku. Danas mogu reći samo da je Cavani igrač PSG-a. Ne znam je li na tržištu, ali svakako nam je zanimljiv", dodao je direktor Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpadaju Morata ili Mandžukić?

Cavani je prije tri godine prešao iz Napolija u PSG, a nedavno je i sam priznao da mu je teško u Parizu, te da će na kraju sezone razgovarati s čelnicima kluba o svojoj budućnosti. Unatoč nezadovoljstvu, Urugvajac je uspio postići 20 golova ove sezone kroz sva natjecanja čime je privukao pažnju mnogih klubova.

Dođe li Cavani doista u Juventus, velika je vjerojatnost da će se torinski klub riješiti nekoga od aktualnih napadača, a talijanski mediji nagađaju da će to biti Alvaro Morata ili naš Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEMA MJESTA ZA OBOJICU: /

Zbog napadača PSG-a, Torinezi otpisuju Mandžukića ili Moratu

Image
NEMA MJESTA ZA OBOJICU: /

Zbog napadača PSG-a, Torinezi otpisuju Mandžukića ili Moratu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo