Očajna vijest za Vatrenog: 'Njega moramo prodati!''

Dani povremenog hrvatskog nogometnog reprezentativca Ive Iličevića u njemačkom Bundesligašu HSV-u su odbrojani. Ovu vijest potvrdio je sportski direktor Frank Arnesen.

18.12.2012.
13:51
VOYO logo

Iako je početkom studenog Arnesen rekao da će u zimskom prijelaznom roku klub napustiti vratar Jaroslav Drobny, branič Slobodan Rajković, veznjaci Per Skjelbred i Robert Tesche i napadač Marcus Berg, te da je naš reprezentativac siguran, blagdansko doba donijelo je loše vijesti za Iličevića. "Iličević mora biti prodan", rekao je kratko i jasno sportski direktor HSV-a Frank Arnesen. "Ovo smo mogli i očekivati. Očekujem da ću se s vodstvom kluba sastati u narednih nekoliko dana i razgovarati o mogućnostima", rekao je Iličevićev savjetnik Volker Struth.

Hrvatski veznjak doveden je prije svega 15 mjeseci iz Kaiserslauterna za četiri milijuna eura, a sada se HSV nada da će ga uspjeti prodati za dva do tri milijuna eura. Prema prvim informacijama iz njemačkih medija, Italija, Rusija i Turska su Iličevićeve opcije, a Arnesen se pouzda u Struthovu menadžersku agenciju Sports Total, koja zastupa neke od ponajboljih njemačkih nogometaša poput Marca Reusa, Marija Götzea i Tonija Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo